Annonse

Dette er hva som skjer om du sover med katten i senga! – Forskerne har svaret!

Av

En katt er en fantastisk følgesvenn og godt tilskudd til hjemmet ditt. De er morsomme, elskelige og nydelige skapninger som det er lett å bli glad i.
Katter får ikke bestandig den kreditten de fortjener. De bli ofte sett på som ensomme skapninger, men dette er nok langt fra sannheten.
Katter elsker å være i en familie med barn og de er gjerne med på å leke, for katter elsker å leke og de akrobatiske. Du kan få en katt til å gjøre mange av de samme triksene som en hund.
Det å ha katt minsker stressnivået og derfor blir man mindre engstelig og hjertet holder seg sunt. Stress kan ofte være grunnen for hjerteinfarkt, så kos deg med katten så ofte du kan

De som har katt er ofte intelligente.
Statistikken viser at katte eiere ofte har bedre utdannelse og har en bedre utvikle følelsesmessig intelligens.
Det er ikke lett å vinne kattens fortrolighet. I følge forskere blir katten fortrolig med mennesker som er ydmyke og ærlige.

Pexels

Forskere mener at du sover bedre om natten med en katt i sengen, enn en partner.
Kattene er ikke urolige, snorker ikke, og de ligger ikke urolig, så du får en god natts søvn samtidig som du kjenner varmen fra et annet levende vesen.
Og barn som vokser om med katter har oftere sterkere immunforsvar og er derfor bedre rustet mot infeksjoner og allergier.


Bilde: Kilde

Og sist, men ikke minst, katter kan redde liv!
Det er ingen overdrivelse. Vi har hørt om katter som har reddet familier, de har en enormt bra luktesans, og de kan merke en gasslekkasje lenge før oss. Og de har bra instinkter og de vet når det er noe galt.
Katten kan være din aller beste venn, de kan høre på deg om du trenger noen, og dette kan hjelpe oss til bearbeide følelser og angst.
Et husdyr er et stort ansvar, men det er flere fordeler enn ulemper med et kjæledyr du elsker!

Pexels

Del videre med dine dyrevenner, slik at alle kan lese hvorfor man skal ha katt i hus!
Og ikke minst for å dele alle fordelen man får ved å ha en katt i hjemmet!

LES OGSÅ: Krøller katten din seg inntil deg i sofaen? Dette er hva det betyr!


Relaterte artikler