10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterDette er Halvor Egner Granerud egne ord etter seieren: «Det var en...»

Dette er Halvor Egner Granerud egne ord etter seieren: «Det var en…»

- Annonse -

Halvor Egner Granerud, en 26 år gammel norsk skihopper, har igjen bevist sin dominans i Hoppuka. Etter å ha vunnet torsdag, fortsatte han sin seiersrekke og vant sin andre seier på rad. Hans lagkamerat Johann André Forfang uttrykte sin beundring for Granerud, som nå er den ubestridte eneren i Hoppuka og storfavoritt til å vinne sammenlagt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Halvor Egner Granerud (@halvorgranerud)

- Annonse -

I finaleomgangen hadde Granerud den lengste hoppet med 142 meter, og hans seier ble sikret. Etter å ha vunnet, satt han seg i lotusstilling og feiret på samme måte som vi har sett Erling Braut Haaland gjøre flere ganger for Manchester City. Granerud hadde egentlig tenkt å feire på denne måten for to år siden, men ble forhindret av Dawid Kubacki som satte bakkerekord i stedet. Søndag ble Kubacki nummer tre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Halvor Egner Granerud (@halvorgranerud)

Til Viaplay sa han følgende etter seieren:

- Annonse -

– Det er fantastisk, og samtidig godt å ta revansje på Kubacki. Det var som var greia med feiringen også. Det var en god følelse.

Nyttårsrennet, som regnes som det mest prestisjefylte av de fire konkurransene i Hoppuka, ble vunnet av Granerud. Han kan bli den første nordmannen siden Anders Jacobsen i 2007 til å vinne Hoppuka. Dette er en stor prestasjon, og Granerud feirer sin seier med stor glede, skriver NRK.

Del gjerne videre for å heie han frem!

LES OGSÅ: Tiril Udnes Weng vant sin første verdenscupseier – gratulerer

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -