12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Hadia Tajiks ærlige ord etter danse-Exit: «Jeg kommer til å...»

Dette er Hadia Tajiks ærlige ord etter danse-Exit: «Jeg kommer til å…»

- Annonse -

Hadia Tajik er en fremtredende norsk politiker som har gjort seg bemerket i norsk politikk gjennom sin lange karriere. Hun er medlem av Arbeiderpartiet (Ap) og har innehatt flere viktige posisjoner i partiet og i regjeringen.

Født 18. juli 1983 i Bjørheimsbygd, er Tajik kjent for sitt sterke engasjement for likestilling, inkludering og sosial rettferdighet. Hun har vært en talsperson for kvinners rettigheter og minoritetsgrupper i Norge.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hadia Tajik (@hadiatajik)

- Annonse -

Tajik har hatt flere sentrale roller i politikken, inkludert som nestleder i Arbeiderpartiet fra 2015 til 2019. Hun har også tjenestegjort som kulturminister i den norske regjeringen.

Hadia er virkelig ikke redd for å by på seg selv, og har gjort et flott inntrykk på de fleste etter hennes deltagelse i Skal vi danse på TV2. Hun har imponert oss på parketten og virkelig vist fremgang igjennom dansen. På lørdag måtte hun og dansepartneren Christer Rødseth i duell. Hadia måtte takke for seg og avslutte sitt danse eventyr.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hadia Tajik (@hadiatajik)

- Annonse -

Rødseth sparer ikke på gode ord da han forteller om sin sin dansepartner til TV2: 

– Hadia er det mest unike mennesket jeg har møtt. Hun er så komplett og kul og rå dame. 

Hadia sa følgende til kanalen:
– Det har vært kjempegøy å være med. Jeg er bare en småbarnsmor som er glad i å danse. Jeg er glad for å ha vært med så lenge. Det er høyt nivå på de som er med.

Hun legger også til følgende mens hun ler:
– Jeg kommer til å tvinge mannen min til å ta dansekurs med meg.

På Instagram har hun skrevet en følelsesladet beskjed til alle som har fulgt med.

– Tusen takk for dansen 💃🏻🌹 For masse kjærleik og positive tilbakemeldingar. Tusen takk til proffdansar Jone, for alt eg har fått lære, og til alle andre deltakarar og proffdansarar for at de er så rause. Det er verkeleg eit heilt unikt samhold mellom alle som er med i Skal vi Danse, der folk som eigentleg er konkurrentar er med på å gjere kvarandre gode. Tenk at ei småbarnsmor som likar å danse kan få vere med på noko så gøy som dette! 🤩🥳 Ønsker alle ein herleg helg!

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hadia Tajik (@hadiatajik)

Harlem har også skrevet noen ord i kommentarfeltet til Hadia:

– ❤️ Det vært så fint å se dere danse sammen i denne tiden ❤️ du var helt RÅÅ❤️ håper du og @jonesnilstveit kan komme innom å hilse på❤️ så koselige og bli kjent med deg
Stor klem


Vi ønsker Hadia lykke til videre med alle sine prosjekter, og regner med at vi snart ser henne på TV skjermen igjen. Skriv gjerne en hyggelig hilsen i kommentarfeltet på vår Facebook side. 

LES OGSÅ: Halvor Bakke deler gladmelding som alle må få med seg: «Nå er endelig..»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -