Annonse

Dette er Gunhild Stordalens hjerteskjærende ord etter Ari Behns bortgang

Av

Kunstneren og forfatteren Ari Behn ble bare 47 år år gammel, skriver NRK. 

Ari valgte selv å avslutte sitt liv den 1. juledag 2019. Beskjeden kom som et sjokk over hele landet, og meldingene strømmet inn på sosiale medier. Ari var virkelig elsket av folket, det er så ufattelig mange som deler vakre ord om den flotte mannen.

Gunhild Stordalen har også hatt en tøff periode i livet, med sykdommen hun har kjempet imot. Men også etter bruddet med Petter Stordalen. Men nå har hun også delt noen vakre og rørende ord på sin Instagram om Ari Behn.


Dette er hva hun skriver: 
«Ufattelig trist å høre om Ari Behn’s bortgang. Intellektuell, begavet, opprører, utfordrer, raus, gledesspreder og medmenneske som vil bli husket. Mine varmeste tanker og medfølelse går til hans barn og nærmeste familie❤❤️❤️❤️

Hun er ikke alene om å skrive hjerteskjærende ord i sosiale medier. Ari sin gode venn, Per Heimly – har også delt noen tunge og rørende ord etter bortgangen av sin gode venn.


Den kjente skuespilleren Aksel Hennie har også skrevet noen ord til sin avdøde venn.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Faen, Ari……!! Vakre fine lysende venn……. Det er 20 år siden vi satt på et tak i Oslo Sentrum, og du sa; «Du er Espen Askeladd, Aksel, du kommer til å vinne prinsessa og halve kongeriket»…. Du så alltid det vakre i andre, Ari, og glemte selv at det var deg selv du så i oss…. Du var den lysende – alltid… Du er et av de mest generøse, skinnende, og vakre menneskene jeg har møtt. Latterliggjort og misforstått av de smålige – elsket og beundret av de kjærlige… Noen stjerner skinner så sterkt at de brenner ut rett foran øynene våre…. Faen, Ari… Trist, SOM FAEN, Ari…. «Hvorfor nå, hvorfor her, hvorfor?» Kommer til å savne å vite at du finnes…. Tankene går til dine nærmeste. ❤️ 📷: @christianrothchristensen

Et innlegg delt av Aksel Hennie (@akselhennie)

Vi sender våre dypeste kondolanser til familien og de pårørende i den tunge tiden. 
Ord blir fattige i denne sammenhengen. Ta var på hverandre, våre tanker mer med dere. 

Hvil i fred Ari Behn. 

LES OGSÅ: Ari Behn (47) er død – Dette er Per Heimly sine hjerteskjærende ord!

Forsidebilder:
Instagram skjermdump / ari.behn
Instagram skjermdump / gunhild_stordalen

Relaterte artikler