10.7 C
Oslo
torsdag, juni 1, 2023
HjemNyheterKjendisDette er grunnen til at Dündar droppes i AnneMa sitt neste TV...

Dette er grunnen til at Dündar droppes i AnneMa sitt neste TV prosjekt

- Annonse -

Gjennom to sesonger av TV-serien «Grenseløst forelsket» har vi sett ekteparet Anne Marit Yuvali(63) og tyrkiske Dündar Yavali(29) kjempe for kjærligheten, språkbarriere, fordommer og den store avstanden mellom dem.
Og de har fått gjentatte avslag på søknad om oppholdstillatelse for Dündar, men til tross for dette, gir de ikke opp og fortsetter å kjempe for sin kjærlighet og sin rett til å være sammen her i Norge.

- Annonse -

Nå er AnneMa klar for nye spennende erfaringer, uten ektemannen Dündar, i underholdningsprogrammet «Sistemann ut» på TV Norge og Discovery+, med Martin Johnsrud Sundby som programleder.
«Sistemann ut» er en spennende blanding av festleker med Squid Game-inspirasjon og 40 kjendiser som befinner seg på ukjent territorium.
Lekene kan ved første øyekast virke uskyldige og morsomme, med det vil sannsynligvis utvikle seg til en intens kamp om «overlevelse», og kreve mye mer fokus og utholdenhet fra kjendisene enn de kanskje er vant til.

Den som klarer å mestre flest øvelser vil vinne tittelen som Norges mest allsidige kjendis, og vil bli den første vinneren i programmets historie.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av ANNE MARIT YUVALI AnneMa (@annema_yuvali)

- Annonse -

Blant de 40 spente deltakerne finner vi Anne Marit Yuvali, som nå den siste tiden har pendlet mellom Arendal og Oslo for å delta i innspillingen.
«Dette var morsomt», skriver AnneMa

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av ANNE MARIT YUVALI AnneMa (@annema_yuvali)

Vi ønsker AnneMa lykke til i det kommende programmet «Sistemann ut». Med hennes positive holdning og fighting spirit, er vi sikre på at hun vil gjøre en god figur og kanskje til og med vinne tittelen som Norges mest allsidige kjendis.


Samtidig ønsker vi lykke til i kampen for å få oppholdstillatelse for hennes kjære Dündar. Kjærligheten har ingen grenser, og vi håper at de vil få muligheten til å leve sammen i Norge som ektepar i nær fremtid.

LES OGSÅ: «Kompani Lauritzen» Liva Ingebrigtsen deler ærlige ord om mannen Henrik: «jeg tror ikke..»

Del gjerne videre slik at flere får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -