12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Grunde Myhrers ærlige ord etter «Kompani Lauritzen» seier:«bokstavelig talt!»

Dette er Grunde Myhrers ærlige ord etter «Kompani Lauritzen» seier:«bokstavelig talt!»

- Annonse -

Kompani Lauritzen er uten tvil en av de mest populære reality-seriene på norsk TV. Ideen bak programmet oppstod for noen år tilbake da Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen diskuterte nye og innovative konsepter. Serien hadde sin første premiere i 2020, og siden den gang har den tatt seerene med storm.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dag Otto Lauritzen (@dago2_lauritzen)

- Annonse -

Sesong 1 var en stor suksess, og serien vant hele fem Gullrute-priser, inkludert prisen for årets nyskapning. Publikum ble introdusert for en gruppe mennesker som skulle gjennomføre en rekke tøffe og utfordrende oppgaver sammen. Serien har siden den gang blitt en årlig hendelse, med stadig nye sesonger som tar seerene med på spennende og underholdende eventyr.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

Sesong 2 og 3 ble også en stor suksess, og begge vant prisen for beste konkurranse-drevne reality under Gullruten. Publikum har blitt kjent med en rekke spennende karakterer, inkludert «fenrik» Geir Aker, som vant publikumsprisen i 2021.

- Annonse -

Opptakene til sesong 3 begynte i august 2021, og serien hadde sin premiere i februar 2022. Med enda flere spennende oppgaver og utfordringer, klarte serien å leve opp til forventningene til både fans og kritikere.

Kompani Lauritzen har blitt en hjørnestein i norsk TV-underholdning, og serien har vunnet en rekke priser og utmerkelser. I 2023 vant serien til og med en fagpris, som er en anerkjennelse av den fantastiske produksjonskvaliteten og det harde arbeidet som ligger bak hvert eneste program. Serien har virkelig vist at den har stått tidens prøve og har fortsatt mange spennende eventyr og utfordringer i vente for seerene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av GRUNDE MYHRER (@grundemyhrer)

Grunde Myhrer vant «Kompani Lauritzen» da han kom først til målstreken.
Men denne sesongen ble veldig spesiell, da de har løftet programmet til nye høyder.
Så de fleste føler at nesten alle som har deltatt har vunnet, fordi programmet ga så mange nye utfordringer som virkelig pushet deltagerne.

Dette har han skrevet med sine egne ord på Instagram.
– JAAADDA⚔️🎖️Jeg drømte om sabelen, men fikk så mye mer❤️ En lang og tøff reise. Blod, svette og tårer, bokstavelig talt! Dette er bare uvirkelig #Kompanilauritzen 📸 @matti_bernitz

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av GRUNDE MYHRER (@grundemyhrer)

Det var allikevel veldig gøy å se Grunde Myhrer passer målstreken med alle de tidligere deltakerne heie han i mål.

– Å vinne «Kompani» var helt vilt egentlig. Det har ikke gått opp for meg ennå, tror jeg. skriver VG. 

For de som har sett programmet, har sett at han også klarte å holde seg unna dimmekamp igjennom hele innspillingen.

– Dette er et program hvor vi blir satt på store prøvelser, fysisk og mentalt, også med tanke på samhold. Så det er en ekstrem opplevelse på mange måter – gode måter, syns jeg da. Da blir det helt spesielt, og det betyr alt der og da, sier Grunde til avisen. 

Grunde velger også å skryte noe vanvittig av Agnete som var den sterkeste kvinnen.
Det at hun også hoppet i fallskjerm, var første ute av flyet – selv om hun var livredd.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Agnete Husebye (@agnetesh)


Han legger også til:
Det likte jeg med innstillingen hennes – at hun valgte å være offensiv i stedet for defensiv. Det var utrolig kult at hun hoppet først når hun ikke hadde gjort det før. Jeg var rett og slett skikkelig stolt – og stolt av alle, sier Myhrer, som selv hadde hoppet i fallskjerm før.

Vi gratulerer Grunde så mye med seieren av programmet, og håper det ikke blir lenge til vi ser han på TV skjermen igjen. Skriv gjerne en hyggelig hilsen til han i kommentarfeltet på vår Facebook side.

LES OGSÅ: AnneMa deler gladmelding – som skaper store reaksjoner: «Jeg skal…»

Del også videre slik at alle får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -