-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisDette er «Farmen» Yassins ærlige ord etter at han måtte forlate farmen...

Dette er «Farmen» Yassins ærlige ord etter at han måtte forlate farmen – dette sier han

- Annonse -

Yassin El Barkani(31) har nylig forlatt TV 2s populære realityserie «Farmen» etter en intens konkurranse. Yassin, gjenopptok konkurransen på Farmen-gården etter et opphold på sidegården «Torpet».
Ukens storbonde, Kathrine Jacobsen, valgte Yassin som førstekjempe i en tvekamp, der han til slutt tapte mot Mattis Karterud, en god venn og konkurrent.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Yassin El Barkani (@yassiiinelb)

- Annonse -

Til tross for nederlaget uttrykker Yassin lettelse over å ha tapt og stolthet over sin innsats. Han følte seg også takknemlig for den overveldende støtten fra publikum, som han beskriver som en «surrealistisk» opplevelse av kjærlighet og oppmuntring.

«Mattis, valgte en gren som han visste at jeg var svakere enn ham i, spesielt etter at jeg pådro meg en akutt ryggplage inne på «Torpet». Kampen var jevn til å begynne med. Jeg ga absolutt alt, og prøvde å være eksplosiv. Men han tok meg i utholdenhet. Det kom til et punkt hvor jeg kjente på at jeg ikke hadde mer å gi», forteller Yassin ifølge TV2.

Yassin har blitt en favoritt blant seerne og reflekterer over sin tid på Farmen-gården som en positiv og perspektivendrende opplevelse. Han føler at han har gjort fostersønnen sin og familien stolt og har representert folk med flerkulturell bakgrunn fra Østkanten og Holmlia på en verdig måte.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Yassin El Barkani (@yassiiinelb)

- Annonse -

På den personlige siden, innrømmer Yassin at oppholdet på Farmen var mentalt belastende, og det tok tid for ham å komme seg etter hjemkomsten. Han forklarer at tvistene og uforutsigbarheten på gården la en ekstra mental byrde på deltakerne, noe som gjorde dagene utfordrende.


Sammenlagt viser Yassin El Barkanis erfaring både de givende og krevende aspektene ved å delta i Farmen», og hans historie gir innsikt i den personlige reisen mange konkurrenter gjennomgår i slike konkurranser.

LES OGSÅ: Nå deler kjæresten til Aslak Maurstad den triste familiebeskjeden: «Jeg tenker at det..»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -