15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Eli Strands triste ord om sin egen begravelse: «det er...

Dette er Eli Strands triste ord om sin egen begravelse: «det er ingen som vil….»

- Annonse -

Tidligere programleder i «God morgen Norge», Eli Strand fikk for tre år siden beskjeden om at hun hadde uhelbredelig livmorhals kreft.
Da hun fikk påvist livmorhalskreft to år tidligere, i 2017, hadde hun fjernet både livmoren og livmorhalsen i en tøff operasjon.
Men trolig var det fortsatt noe igjen av kreften som nå hadde vokst seg til en 10 centimeter stor svulst der livmoren hadde vært, var helt uvirkelig.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Eli Strand (@strand.eli)

- Annonse -

I tillegg til dette fikk hun nylig enda en nedslående beskjed, hun er nå på forstadium til brystkreft også. Nå skal hun gjennomgå strålebehandling, immunterapi og cellegift, som kun er livsforlengende, sier legene.
«Det einaste eg kan gjere no er å følgje legane sine råd og ta imot såkalla livsforlengjande behandling. Det er slik det må bli. Ikkje gi opp no. Klamre seg til eit eller anna slags håp og gå vidare», skriver hun i selvbiografien «Eg er her enno», sier Eli ifølge kk.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Eli Strand (@strand.eli)


I boken skriver om de tre årene fra 2019, da livmorhalskreften kom tilbake, og om den berg og dalbanen hun har vært på siden, gjennom svarteste fortvilelse og lysegrønt håp.
Hver måned resten av livet må hun på kontroll på sykehuset, og hver gang planlegger hun sin egen begravelse.
«Det er ingen som vil prate med meg om dette. Ingen vil bli med meg inn i desse mørke krokane som heiter palliativ behandling og slutten på livet. For alle rundt meg er eg berre den sterke og modige Eli som køyrer på. »

- Annonse -

LES OGSÅ: Shabana Remhan deler hjerteskjærende oppdatering: «Jeg fikk vite…»

Eli Strand vet hun skal dø, men håpet nekter hun å gi slipp på!
Vi ønsker Eli masse lykke til og riktig god bedring, vi heier på deg!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -