4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisDette er den triste beskjeden til Kurt Nilsen

Dette er den triste beskjeden til Kurt Nilsen

- Annonse -

Kurt Nilsen er en norsk sanger og låtskriver. Han ble først kjent for den norske TV-serien «Idol» i 2003, hvor han vant første sesong. Etter dette har han gitt ut flere album og turnert i Norge og andre land. Hans musikk kan beskrives som pop og rock, og han har skrevet både ballader og uptempo-låter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kurt Nilsen (@kurt_nilsen)

- Annonse -

Nilsen har også vært med i flere TV-programmer, blant annet som dommer i «The Voice» i Norge. Han har mottatt flere priser for sin musikk, blant annet Spellemannprisen for beste popalbum i 2004.

På grunn av covid-19 ble Kurt Nilsens planlagte julekonserter i 2020 utsatt til 2021. Dessverre ble også disse konsertene avlyst på grunn av pandemien, så de ble utsatt igjen. Nå er bergenserens julekonserter påvirket hardt av coronaviruset igjen.

Kurt Nilsen må dessverre utsette sine kommende konserter igjen. Han hadde planlagt å avslutte sin juleturné i år, to år etter at han hadde tenkt å legge denne delen av sin karriere bak seg. Planen var at konsertene skulle finne sted i Oslo Spektrum denne uken, men nå blir de utsatt til neste år, ifølge Nilsens manager, Jan Fredrik Karlsen. Dette er nedslående nyheter for bergenseren og hans fans, skriver VG.

- Annonse -

Selv om covid-19 har vært årsaken til at konsertene har blitt utsatt de to siste årene, er det nå artisten selv som har blitt smittet av viruset. Dette har ført til at han må utsette konsertene igjen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kurt Nilsen (@kurt_nilsen)

Karlsen, Nilsens manager, kunngjør med sorg at konsertene som skulle finne sted i kveld og i morgen er avlyst. Begge konsertene var utsolgt.

I begynnelsen av desember kunngjorde Kurt Nilsen at han ikke lenger planlegger å holde julekonserter fremover, og at han i stedet vil fokusere på nye prosjekter.


Han delte dette innlegget:
«Å styre bort fra julemusikken og gjøre sin egen greie tror jeg blir godt for meg»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kurt Nilsen (@kurt_nilsen)

Vi håper det ikke lenge til vi får se han på scenen igjen.
La oss sende han mange gode og varme klemmer. 

LES OGSÅ: Dette er grunnen til at Eyvind Hellstrøm skal tilbake på TV-skjermen –  uten Truls Svendsen!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -