-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisDette er den nye sjokk beskjeden om Mark Wahlberg - ingen hadde...

Dette er den nye sjokk beskjeden om Mark Wahlberg – ingen hadde forventet dette

- Annonse -

Mark Wahlberg(52), den anerkjente skuespilleren med en karriere som strekker seg over tre tiår, hinter nå om en betydelig endring i sin yrkesmessige retning. I et nylig intervju med The Hollywood Reporter uttrykte Wahlberg ærlig tvil om å opprettholde samme tempo i sin skuespillerkarriere som tidligere.

«Jeg jobber hardere enn noensinne, det er helt sikkert. Noen prosjekter bygger du opp, gir videre eller trekker deg tilbake fra. Forhåpentligvis får vi se hva som interesserer barna mine, men jeg tror ikke jeg kommer til å fortsette å spille i samme heseblesende tempo som nå. Det er helt sikkert. Det er det tøffeste.»

Publisert av Mark Wahlberg Fredag 27. januar 2023

- Annonse -

Wahlberg har ambisiøse planer om å utvide sine kreative horisonter, ikke som skuespiller, men som regissør. Han har flere ganger tidligere tatt på seg rollen som produsent.
Dette valget om å utforske nye veier kommer ikke som en total overraskelse. Han har hatt en mangfoldig karriere, først gjorde han seg bemerket som musiker i hip-hop-gruppen «Marky Mark and the Funky Bunch» før han skiftet fokus til Hollywood-rampelyset som både skuespiller og regissør. Hans nylige uttalelser om å sakke ned som skuespiller, bare forsterker spekulasjonene om en mulig exit fra yrket.

Happy birthday, babe! We love you so much. 🥳❤️

Publisert av Mark Wahlberg Lørdag 1. juli 2023

Mark Wahlbergs vurdering av en karriereendring markerer et betydelig kapittel i hans liv, der han utforsker nye muligheter og omfavner utviklingen av familielivet og personlig vekst.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Liv Holmen åpner seg om søsteren Kjersti Holmens tragiske bortgang!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -