-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemKongeligDette er den nye helsebeskjeden om Mette-Marie: «Helseutfordringer»

Dette er den nye helsebeskjeden om Mette-Marie: «Helseutfordringer»

- Annonse -

Kronprinsesse Mette-Marit(50) ble nylig sykmeldt i to uker på råd fra legen. Denne perioden kan også bli forlenget. Årsaken til sykmeldingen er kronprinsessens pågående helseutfordring, lungefibrose, som tidvis begrenser hennes mulighet til å delta i offisielle plikter.

Denne kroniske lungesykdommen ble først kjent for offentligheten i 2018, da kronprinsessen delte sine helseutfordringer med NRK. Hun forklarte at plagene hadde blitt mer merkbare de siste årene og at hun gjennomgikk en omfattende prosess for å forstå sykdommen bedre.

Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.
- Annonse -

Selv om hun står over offisielle plikter i en periode for å håndtere helsen sin, har kronprinsesse Mette-Marit uttalt at hun fortsatt ønsker å arbeide og delta så mye som mulig i offisielle arrangementer, ifølge Se og Hør. Hun ser positivt på fremtiden, til tross for utfordringene som lungefibrose kan medføre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Det Norske Kongehuset (@detnorskekongehus)

Vi ønsker kronprinsesse Mette-Marit en snarlig bedring og ser frem til hennes gjenopptakelse av sitt betydningsfulle arbeid som en ledende skikkelse i kongefamilien.

- Annonse -

LES OGSÅ: Chris Holsten åpner opp om den vonde tiden og deler trist helsebeskjed –  dette sier han

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -