-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisDette er den ærlige helsebeskjeden om Desta Marie Beeder - Hvorfor hun...

Dette er den ærlige helsebeskjeden om Desta Marie Beeder – Hvorfor hun ble borte fra skjermen

- Annonse -

Desta Marie Beeder, en av de mest gjenkjennelige programlederne på norsk TV, og kjent for sin rolle i TV 2s «God Morgen Norge», har nylig delt en oppdatering om hennes helse. Etter å ha bygget en solid karriere, først som værdame og deretter som en av ansiktene til morgenprogrammet og «Rydderevolusjonen», har Beeder måttet ta en uventet pause fra rampelyset.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Desta Marie Beeder (@destabeeder)

- Annonse -

Mange seere ble oppmerksomme på Beeders fravær fra «God Morgen Norge» da Solveig Barstad, en annen erfaren programleder med en lang historie hos TV 2, tok hennes plass. Barstad er kjent for sitt arbeid med «TV 2 Hjelper deg» og hadde tidligere ledet «God Morgen Norge» på 90-tallet. Dette overraskende comebacket til Barstad var ikke uten grunn.

«Med hjelp fra Barstad, kunne Espen Fiveland (49) meddele nyheten om at Desta har blitt koronasyk og derfor ikke kunne stille i morgensendingen,» rapporterte TV 2. Denne uventede utviklingen tvang kanalen til å handle raskt for å sikre kontinuitet i programmet.

Sissel Randsborg, redaksjonssjef i «God morgen Norge», uttalte: «Jeg synes det er helt nydelig med Solveig på skjermen i ‘God Morgen Norge’. Solveig har masse erfaring, hun er et kjent og kjært ansikt for TV 2s seere.» Randsborgs kommentarer reflekterer kanalens beundring for Barstads profesjonalitet og hennes evne til å engasjere seerne.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Solveig Barstad (@solveigbarstad)

- Annonse -

Fra sitt hjem i Bergen, formidlet Beeder selv at selv om hun er ute av stand til å se på TV for øyeblikket, forventer hun å være tilbake neste uke. «Akkurat nå klarer jeg ikke å se på TV, jeg ligger under dynen med lyset av,» sa Beeder. «Heldigvis har jeg TV 2 Play, så idet feberen letter skal jeg få sett meg opp.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Desta Marie Beeder (@destabeeder)

Beeder uttrykte også sin takknemlighet overfor Barstad for å overta hennes rolle på skjermen. «Det er skikkelig stas at Solveig stepper inn. Jeg er sikker på at sendingen er i de beste hender,» fortalte Beeder til kanalen.


Mens Beeder tar den nødvendige tiden for å bli frisk, ser TV 2 og dens seere frem til hennes tilbakekomst. I mellomtiden sørger Barstads tilstedeværelse for at «God Morgen Norge» fortsetter å gi seerne den kvaliteten og kontinuiteten de forventer​​.

LES OGSÅ: Christopher Mørch Husby avslører hvem som er hans nye kjæreste –  gratulerer!

La oss ønske henne riktig god bedring og håpe hun snart blir frisk. 
Del gjerne videre slik at flere av dine venner kan få med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -