12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisDette er den ærlige grunnen til at Henrik Elvejord Borg trakk seg...

Dette er den ærlige grunnen til at Henrik Elvejord Borg trakk seg fra «Camp Kulinaris»: «Det var…»

- Annonse -

Mandagens episode av «Camp Kulinaris» blir preget av følelser for Henrik Elvejord Borg (29) som valgte å trekke seg fra konkurransen.
Årsaken var at han følte seg utmattet og lei etter lang tid med press. Han forklarte at han tar med seg erfaringen om at det var en god beslutning å dra hjem og at han lyttet til kroppens signaler.
Han sa også at det var noen deltakere der inne som irriterte ham grenseløst, spesielt en av dem, Rein Alexander Korshamn(51).
«Det var også noen folk der inne som irriterte meg grenseløst.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Henrik Elvejord Borg (@henrixborg)

- Annonse -

«Det var skikkelig slitsomt å ha han i huset bare. Jeg kjente at dette gidder ikke jeg mer. Jeg er for sliten til å orke surret hans i tillegg til å være tolv timer på kjøkkenet hver dag.
Det er en kombinasjon av Rein og at jeg har en bipolarlidelse. Med mye jobb over lengre tid blir jeg seig og kan bli irritert. Jeg gikk inn i det irritable og så var Rein der i tillegg, så det gnistret. Da fant jeg ut at det var best at jeg pakket bagen og dro hjem», forteller Henrik ifølge TV2.

-- Annonse --

Dette ble faktisk en veldig fin opplevelse for meg. Bli intervjuet om livet og synge innimellom. For en utsolgt kirke også, vel og merke. Takk #dennorskekirke #torødkirke #janrosenvinge

Publisert av Rein Alexander Tirsdag 2. mai 2023


Rein Alexander mente at han opplevde å ha et godt forhold til Henrik inne på «Camp Kulinaris».
Vi var gode kamerater fra dag én, men han var tydelig på at han ønsket seg hjem for å jobbe. Altså bygge opp «instakontoen» sin.
Han mente at den eneste gnisningen mellom ham og Henrik var da han vurderte å trekke seg, men ellers hadde de ikke negative ordvekslinger.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Hun blir gravid igjen etter datterens død – de får en stor overraskelse på ultralyden!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -