10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisDette er de hjerteskjærende ordene etter skilsmissen - 21 år siden Märtha...

Dette er de hjerteskjærende ordene etter skilsmissen – 21 år siden Märtha Louise og Ari Behn giftet seg

- Annonse -

Prinsesse Märtha Louise(51) og Ari Behn giftet seg i Nidarosdomen i Trondheim 24. mai, nå er det 21 år siden og mye har skjedd siden.
Märtha Louise møtte Ari Behn for første gang i 1999 under en boklansering. Den karismatiske forfatteren med sitt kunstneriske vesen og unike sjarm fengslet prinsessen umiddelbart. Deres felles interesse for kunst og kreativitet førte til et sterkt bånd mellom dem. Det tok ikke lang tid før kjærligheten mellom dem blomstret, og de valgte å dele livet sammen. Til tross for at de begge var eventyrlystne sjeler, endte de opp med å gå hver til sitt.

Skilsmissen i 2017 var ikke bare en personlig tragedie, men også en offentlig hendelse som rystet kongefamilien, og etterlot en brennende eventyrer med en sorg i hjertet som aldri helt forsvant.

- Annonse -

I mai 2019 tok prinsesse Märtha Louise et modig steg ved å offentlig kunngjøre sitt romantiske forhold med den amerikanske sjamanen Durek Verrett, noe som kom som en overraskelse for mange.
I juni 2022 kunngjorde paret sin forlovelse, en nyhet som ble mottatt med både støtte og kritikk.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Durek Verrett (@shamandurek)

Første juledag 2019 ble det kunngjort at Ari Behn hadde tatt sitt eget liv, bare 47 år gammel. Den triste beskjeden sjokkerte mange, og det utløste en bølge av sorg og sympati over tapet av den fargerike kunstneren. Selvmord er en dypt personlig og kompleks handling, og det er vanskelig å forstå de indre kampene som noen kan oppleve.
«Jeg hadde det håpet hele tiden, om at jeg skulle klare å hjelpe. Bare litt over den kneika, og den kneika, så skal det gå bra. Men det er klart jeg var fortvila, veldig fortvilet», sa Marianne Behn ifølge TV2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ari Behn (@ari.behn)

- Annonse -


«Du er og vil fortsette å være dypt savnet, Ari. Og jeg kjenner på en sorg over at du aldri riktig forsto hvor elsket du var», skrev prinsesse Märtha Louise etter hans død.
I hjertet bærer prinsesse Märtha Louise fortsatt minnet om Ari Behn, som for alltid vil være elsket og savnet. Kjærligheten, tapet og muligheten for en ny start har formet hennes reise, og hun ser fremover med håp og takknemlighet for det som har vært og det som vil komme.

LES OGSÅ: Anne Grethe Preus sitt siste ord på dødsleiet: «Jeg kommer ikke til å…»

Del gjerne videre slik at flere får med seg disse rørende ordene. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -