11.3 C
Oslo
tirsdag, september 27, 2022
HjemNyheterKjendisDette er Carola sine hjerteskjærende ord - Da hun sier farvel til...

Dette er Carola sine hjerteskjærende ord – Da hun sier farvel til sin gode venn: «Jeg gråter her…..»

- Annonse -

Norges mest folkekjære artist, Jahn Teigen(70) sovnet inn på sykehuset i Ystad, Sverige, mandag kveld.
For mange er Jahn Teigen kjent som artisten som har konkurrert flest ganger i den norske Melodi Grand Prix – hele 14 ganger. Fire ganger har han gått til topps her hjemme, og representert Norge tre ganger i den internasjonale finale.

Jahn Teigen har preget norsk musikk og underholdningsliv siden 70-tallet, og han har gitt ut over 60 singler og 40 album. Han revolusjonert norsk rockemusikk og showbusiness og han gjorde stor suksess med «Prima Vera» i samarbeid med Herodes Falsk og Thom Mathisen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Solskjær-effekten kom tidlig til Prima Vera. Hvordan kan du lese på hjemmesiden min: falsk.no

Et innlegg delt av Herodes Falsk (@herodesfalsk)

- Annonse -

Nå strømmer det inn siste hilsninger til Jahn på sosiale medier, fra kjente profiler som vil hedre hans minne.
Carola Häggkvist(53) er en av dem, de møttes i 1983 under Eurovision Song Contest. Jahn Teigen deltok med «Do-re-mi» og Carola med «Främling. Siden den gang har møttes flere ganger og vært gode venner som har betydd mye for hverandre.
Her er hennes siste avskjedsord til sin kjære gode venn på Instagram:
«Min kjære venn og fantastiske artistkollega Jahn Teigen har forlatt oss! Etter lang tid med kronisk muskelsykdom har Jahn nå forlatt livet på jorden. Til tross for sykdommen sin hevet han seg over den og leverte ikke bare frigjørende humoristiske forestillinger, men også mye kjærlighet, dype tanker og lidenskap for livet.

Det er over 30 år mellom disse bildene da vi møttes og utførte en duett-suksess i mitt eget første TV-show «Carola så inn i Norden» 1984 og som ble sendt i Finland, Norge og Sverige. ’My boy lollipop’ og ’Do you wanna dance ’ var var de låtene som satte seg fast fra de herlige morsomme numrene vi gjorde.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Min kära vän och fantastiska artist kollega Jahn Teigen har lämnat oss! Efter lång tid med kronisk muskelsjukdom har Jahn nu lämnat jordelivet. Trots sin sjukdom lyfte han sig över den och levererade inte bara befriande humoristiska uppträdanden men även mycket kärlek, djupa tankar och passion för livet. Det är drygt 30 år mellan dessa bilder då vi först träffades och gjorde duett-succé i min första egna Tv-show ’Carola så in i Norden’ 1984 och som sändes i Finland, Norge och Sverige. ’My boy lollipop’ och ’Do you wanna dance ’ var de låtar som satte sig fast bäst från det härliga morsomme numret vi gjorde sammen! Vi klickade direkt. Och vi förstod varann! Vi har pratat tro, kärlek och musik med öppna hjärtan alla de gånger vi mötts genom åren. Vi har setts i Grand Prix / Melodifestivals- sammanhang och även uppträtt tillsammans som mellanakt i norska Grand Prix. Senast jag träffade Jahn var i Skåne där han bodde de sista 10 åren på sin fina gård. Jag var där och hälsade på privat en gång. Det var den gången vi råkade mötas.. då jag letade efter ett litet hotell i Skåne, då jag föredrar små boutique hotell. Det var sent på kvällen men det lyste på det forna pensionatet så jag knackade på och där stod Teigen i dörröppningen och vi började asgarva båda två…. Han hälsade mig välkommen dagen efter då han inte drev någon hotellverksamhet o de andra rummen på gården var uthyrda. Vi fick en mycket fin dag sammen og jag kommer alltid bära den varmt i mitt hjärta. Det känns overkligt att den man som tog mig in i sina armar på 80-talet så oerhört varmt nu är borta! Som en del av mitt liv är borta. Han var starten för mig i Norge, för mig som artist med en vuxen kontakt i musik branschen. Han var cool o tuff. Stark og rå! Kärleksfull och galet kul. Vi ska le mye i himlen sammen Jahn! Saknar dig oerhört. Våra sms, våra skratt og även vår tystnad när vi var sammen som talte så mye. Takk for alt min venn. Jag gråter her på andra sidan klotet ( da Zoe og jeg er på sportlov på et veldig vakkert sted ) og våknet opp med at du nå er på et mye mye bedre sted enn oss! Må din sjel og ånd fryde seg i Jesu naervar i himmelen! Kjerlighet for altid. Din svenska venninde, Miss C.

Et innlegg delt av Carola Häggkvist (@carolaofficiell)

- Annonse -

Vi klikket umiddelbart. Og vi forstod hverandre! Vi har snakket om tro, kjærlighet og musikk med åpne hjerter alle de ganger vi har møttes gjennom årene. Vi har sett hverandre i Grand Prix / Melodifestivals-sammenheng og også fremført sammen, som en mellomakt i norske Melodi Grand Prix.

Forrige gang jeg møtte Jahn var i Skåne der han bodde de siste 10 årene på sin fine gård. Jeg var der og hilste privat en gang. Det var den gangen vi møttes tilfeldig. Da jeg lette etter et lite hotell i Skåne, da jeg foretrekker små boutiquehoteller. Det var sent på kvelden, men det skinte i det gamle gjestehuset så jeg banket på og der sto plutselig Teigen i døren og vi startet å le høyt begge to… Han ønsket meg velkommen dagen etter da han ikke drev hotellvirksomhet og de andre rommene i hagen ble leid ut.

Vi hadde en veldig fin dag sammen, og jeg vil alltid bære den varmt i hjertet. Det føles uvirkelig at mannen som tok meg imot med åpne armer på 80-tallet som var så utrolig varm nå er borte! Som en del av livet mitt er borte. Han var starten for meg i Norge, for meg som artist med voksenkontakt i musikkbransjen.

Han var cool og tøff. Sterk og rå! Kjærlighetsfull og vilt kul. Vi skal le mye i himmelen sammen Jahn! Savner deg ekstremt. Våre sms, våre latterkuler og til og med vår stillhet når vi var sammen som sa så mye. Takk for alt min venn. Jeg gråter her på andre siden av kloden (da Zoe og jeg er på vinterferie på et veldig vakkert sted) og våknet opp til at du nå er på et mye mye bedre sted enn oss! Må din sjel og ånd fryde seg i Jesu nærvær i himmelen! Kjærlighet for alltid. Din svenske venninne – C.»
Vår dypeste kondolanser går til familie og pårørende. Hvil i fred, du vil aldri bli glemt!


Dette var virkelig noen flotte ord fra selveste Carola. La oss minnes den fantastiske mannen og alle de herlige innslagene han har gitt oss i livet. 

Hør Carolas hyllest til Jahn Teigen, med låta «Optimist» her:

Legg gjerne igjen et hjerte for å lyse fred over Jahn Teigens minne.

LES OGSÅ: Dette er Finn Schjølls ukjente historie om Jahn Teigen –  Etter hans bortgang!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Solveig Kloppen forteller nå åpenhjertig om familiebeskjeden: «jeg…..»

Programleder og skuespiller Solveig Kloppen(51), har ledet norske TV-seere gjennom noen av de største...

Vår Staude deler oppdateringer om sitt nye prosjekt – men en detalj overrasker

Vår Staude har for lengst vunnet våre hjerter igjennom tv skjermen. Endelig her hun tilbake...

Kvinnen har fått dødsdommen og ligger i koma – da hun våkner får hun vite hva kjæresten gjorde!

Brie Duval(25) fra Australia bodde i Canada da ting tok en forferdelig vending for...

72 dansere lager plutselig sirkler foran publikum – sekunder senere gjør de det utrolige!

Emerald Belles Drill Team er et superstort danseteam fra Southlake, Texas i USA, med...

«Skal vi danse» – Santino Mirenna med ny beskjed fra sykehuset, rett før premieren: «nå er jeg…»

Proffdanser Santino Mirenna(28) og dansepartner Jørgine Massa Vasstrand(33), befinner seg på Kypros i forbindelse...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -