4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Aslak Maurstads ærlige ord etter Farmen Kjendis exit: «Jeg er...

Dette er Aslak Maurstads ærlige ord etter Farmen Kjendis exit: «Jeg er så…»

- Annonse -

Skuespiller, regissør og manusforfatter Aslak Maurstad(31), måtte forlate «Farmen Kjendis» etter tre uker. Han tror en hemmelig rival påvirket hans utgang.
Denne uken valgte storbonden Ingrid Vik Lysne(31) Ørnulf Høyer(66) som førstekjempe, noe som førte til at Aslak ble valgt som andrekjempe.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aslak (@klokkismann)

- Annonse -

Til tross for å ha øvd i ukesvis, tapte Aslak mot Ørnulf i øksekastkonkurransen. Han mener infuenser Sofie Karlstad hadde en finger med i konkurranseutfallet.
«Jeg syns Sofie er helt rå. Hun er skikkelig hyggelig, og sprer alltid masse god stemning. Men fra et spillteknisk ståsted, så er hun den som har gjort det vanskeligst for min del å lykkes med min strategi der inne
Sofie har vært min erkerival hele oppholdet», forteller Aslak ifølge TV2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aslak (@klokkismann)

Teknisk sett så var det Ingrid Vik Lysne som hadde ansvaret for hans nederlag. Aslak spådde at hvis hun valgte Ørnulf som sitt førstevalg, ville han sannsynligvis bli valgt som sin andrevalg, noe som viste seg å være riktig.
«Jeg klandrer ikke Ingrid for dette, men jeg skulle ønske hun hørte på meg da jeg sa ifra. Og det har nok også litt med innflytelse fra Sofie å gjøre. Sofie og jeg har tilsynelatende vært veldig på lag, men jeg tror både hun og jeg vet at vi egentlig har vært «nemesiser» her inne. Vi jobbet alltid med oppnå det stikk motsatte – hun en guttekamp, og jeg en jentekamp», sier Aslak.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aslak (@klokkismann)

- Annonse -


Aslak har blitt en populær seerfavoritt, og mange synes det var trist at han måtte forlate gården.
«Når noe skjer tre ganger på rad, blir det en tradisjon. Det har nå blitt en tradisjon å velge øksekast som andrevalg, bare for å tape og bli sendt hjem. Takk for meg, Steinsjøen Gård! Lykke til til de som er igjen, og takk til alle som har støttet meg hele veien. Dessverre er jeg ikke så bra i øksekast», sier Aslak Maurstad.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Nå advarer eksperten om trikset som kan fjerne is på frontruta – det kan koste deg dyrt!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -