Annonse

Dette er årsaken til at teposer kan utgjøre mirakler i hjemmet ditt- Det populære husmortipset alle elsker!

Av

Når du tenker på et krus med farget brun te, er det vanskelig å tro at det vil fungere som et rengjøringsmiddel. Te fungerer faktisk veldig bra på fett og støv, pluss at det også gir glans til tregulv og møbler. Her er noen måter å rengjøre med teblader eller teposer.

Pixabay

Svart te har blitt brukt til å vaske ganske mange tregulv gjennom historien. Garvesyren i te renser og tilfører glans til et kjedelig gammelt tregulv. Følg disse trinnene for rengjøring av tregulv ved bruk av te:

Rengjøring av tregulv
1. Kok opp en gryte med vann og tilsett fem til seks teposer i vannet. Slå av varmen og la teen trekke i omtrent 10 minutter.
2. Hell teen i vaskebøtta. Tilsett kjølig vann for å senke temperaturen om nødvendig. Legg moppen i tevannet og vri den grundig ut.
3. Begynn med et lite område på et skjult sted for å forsikre deg om at te-løsningen ikke danner noen misfarging. Hvis det ikke er misfarging, tørk av gulvet som du pleier å bruke te oppløsningen som moppevannet ditt. La gulvet tørke.

Pixabay

Rengjøring av mikrobølgeovn
Kok opp vann og tilsett noen få grønne teblader, la det trekke.
Etter at det er avkjølt, bruk tevannet til å vaske ned innsiden og utsiden av mikrobølgeovnen. Det vil bidra til å fjerne lukt og tilsette en frisk luktende duft.


Sko med vond lukt
Ikke kast stinkende sko; legg heller en ny tepose (eller en som er blitt gjennomsyret og tørket) inni hver sko for å eliminere lukten.

Bilde: Kilde

Luktfjerner
Bruk grønne teblader for å fjerne vond lukt i kjøleskapet. Teposer kan suge opp kjøleskapslukten akkurat som natron. Eller du kan sett inn en beholder i kjøleskapet med tørkede teblader i en dag eller to. Bladene vil absorbere jevn skarp hvitløk og løk.
Hvis du har tilberedt måltid, kan du prøve å gni hendene med teblader for å fjerne og absorbere lukten hvis du har havnet noe stinkende.
Se video for flere måter å gjenbruke gamle teposer her:

Dette er virkelig noen flotte tips du vil elske å rengjøre med! 
Del gjerne tipset videre med dine venner. Nå er det enkelt å rengjøre i fremtiden helt uten kjemikalier!

LES OGSÅ: Har du en ovn med skitten platetopp? Her er supertipset for rengjøring av ovn med induksjonstopp!


Forsidebilde: Youtube skjermbilde

Relaterte artikler