Annonse

Dette er Åge Aleksandersen egne ord på sin 70 års dag:»Det er fullt mulig å….»!

Av

Åge Aleksandersen har igjennom flere 10 år gledet mange med sin fantastiske musikk.
I dag blir han 70 år, og blir hyllet av hele Norge i sosiale medier.

Hadde han hatt en vanlig jobb, hadde han kanskje pensjonert seg allerede.
Men når man elsker det man gjør, og helsen er i god behold, er det ikke mye som stopper Åge med å fortsette med musikken.

 

View this post on Instagram

 

Clarion Hotel & Congress Trondheim I går kveld tirsdag 5. mars 2019. Der hadde jeg en utrolig flott kveld.. !! Jeg fyller 70 år den 21 mars og i den forbindelse arrangerte Rockheim en konsert der mange, mange artister fremførte mine sanger. Denne konserten ble tatt opp og sendes på Nrk 1. 23 mars.. I litt ustrukturert rekkefølge kommer de som var på scenen. Sambandet var husorkester. Steinar Krokstad, Kaare Kolve, Christian Eriksen, Skjalg Raaen, Terje Tranaas, Jens Petter Antonsen, Gunnar Pedersen, Bjørn Røstad, Morten Skaget.. Veldig stolt av denne gjengen.. Artister som bidro.. Ole Paus, Bjørn Eidsvåg, Mari Brit Boine, Frode Fjellheim, Roger Ludvigsen, Silje Nergård, Prudence med Kine Wallum, Stian Wallum, Kjell Ove Riseth, Johan Tangen, Kaare Skevik JR,. Odd Nordstoga, Jan Ove Ottsen, Elg, Frode Alnæs Øystein Sunde, Halvdan Sivertsen, Magnus Grønneberg, Morten Abel, Anders Jektvik , Arve Tellefsen, Stein og Christian Ingebrigtsen, Ingebjørg Bratland, Sivert Høyem, Christer Knutsen, Hanne Boel, Mikael Wiehe. Helt overveldende denne artistrekka da. Må nok innrømme at det ble både klump i halsen og en tåre her og der underveis. At så mange flotte artister og musikere som jeg setter så høyt velger å bruke tid og krefter på dette rører meg dypt. Tusen takk til dere alle.! Sender også en stor takk til vårt fantastiske crew, og til alle som jobbet i salen, foran, bak, over, og under scenen. Ikke minst en takk til Rockheim som har jobbet i mange måneder med dette arrangementet. Både med praktisk avvikling og sponsorer og andre samarbeidspartnere. Mvh Åge foto. fra Trønderavisa. Johan Arnt Nesgård

A post shared by Åge Aleksandersen og Sambandet (@agealeksandersen) on

Totalt har Åge igjennom en lang og eventyrlig karrière solgt ca. 1.5 millioner plater skriver NRK.
Åge er født i Namsos den 21. mars 1949, og siden 80 tallet har nesten alt han har laget solgt til gull.
Alle elsker Åge sin musikk, og ikke minst hans fantastiske og energiske konserter.

Det er veldig sjelden han åpner opp om sitt privatliv i media, han har skjermet det i hele sin lange karrière. Men nå hyller han virkelig familien og kona, som alltid har stilt opp for han igjennom tidene.
Han har med egne ord sagt til NRK at alt hadde virkelig gått til helvete om det ikke var for hans kone.

Åge roser kona for all støtte igjennom årene, det er faktisk hun som har holdt forretningen i gang.
Hun har vært den som har kjørt barna hit og dit i årevis, mens Åge har vært opptatt av å være på turne.
Familien er viktig for han, og all ledige tid bruker han sammen med kona og barna.


Dette er innlegget han selv har delt med sine egne ord i dag på Instagram:

 

View this post on Instagram

 

Hei alle sammen. I dag, 21. mars fyller jeg 70 år. Det har så langt vært utrolig mye presse og media når det gjelder dette. Nesten slik at jeg kanskje burde si at jeg beklager alt styret. Etter morgendagen går ferden og livet videre. Da handler det hele om å komme på besøk til dere. Sambandet og jeg skal atter en gang reise på turné. Vi skal turnere fra sør til nord og stikke innom for å «slå av en prat» med dere. Dette ser jeg virkelig fram til. Dagen feires i rolige former, men jeg har ordnet med en skikkelig gave til meg selv. Har vært i studio med fenomenale Ingebjørg Bratland og spilt inn en versjon av min sang Skin Sola. Stor stas for en eldre herre å få anledning til å gjøre dette Den vil i morgen være tilgjengelig på div plattformer for streaming osv. Alt godt til dere der ute. Mvh Åge Foto: Johan Arnt Nesgård. Trønderavisa

A post shared by Åge Aleksandersen og Sambandet (@agealeksandersen) on

Han legger ikke skjul på at han jobber med en ny plate melder NRK. Men vil ikke garantere noe til fansen om når den kommer. Helsen har vært utfordrende til tider, men nå er helsa bra, sier han til NRK.

Åge sier at han vil fortsette med musikken så lenge helsa holder, og sier med egne ord:
«Det er fullt mulig å gjøre konserter mer rullator»! skriver NRK.

Vi gratulerer deg med 70 års dagen, du er virkelig hele Norges store Rockekonge!
Gi en stor tommel opp for å sende en gratulasjon til Åge på dagen hans. 

Legg gjerne igjen en personlig hilsen i kommentarfeltet også.

LES OGSÅ: Den eldre herren sniker seg opp bak kvinnen – Bare vent til musikken starter!

Her får du et lite gjensyn med Åge Aleksandersen som fremfører Lys og Varme sammen med bandet!

Forsidebilde: Youtube skjermdump / nrk

Relaterte artikler