10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemFamilieDette bildet går verden rundt! Nå avslører moren sannheten bak bildet!

Dette bildet går verden rundt! Nå avslører moren sannheten bak bildet!

- Annonse -

Kvinnen er mor til 3 barn, hennes navn er Molly Lensing. Her ser du henne på en terminal på en flyplass i USA i 2016. På dette bildet er hun sammen med sin 2 måneder gamle datter Anastasia.
Vi alle vet at det å fly med  barn kan være veldig slitsomt både for store og små, spesielt om det blir store forsinkelser.

På grunn av utallige flyforsinkelser og re-bestillinger brukte Lensing over 20 timer på venting på forskjellige terminaler og flyplasser. Alt grunnet store Data problemer hos flyselskapene.
Anastasia hadde blitt holdt i armene i mange timer, og armene til lensing var så slitne, hun trengte virkelig å slappe av litt i armene.

- Annonse -

Mange i hennes familie sendt meldinger og lurte på hvor de hadde blitt av, de var veldig bekymret for Molly og Anastasia, de skulle jo vært hjemme for flere timer siden.
Hun svarte dem at det var store forsinkelser, og at de var i godt behold. Det var viktig og gi besked til samtlige om forsinkelsene.

De de få minuttene Anastasia lå på gulvet på teppet sitt og lekte mens moren slappet litt av i armene, var det en fremmed som tok bildet av dem og delte det i sosiale medier.
Teksten denne personen hadde lagt på bildet var følgende: Albert Einstein sa: «Jeg er redd for den dagen teknolgien tar over for vår humanitet, verden vil bli befolket av en generasjon med idioter. »


Bilde: Courtesy of Molly Lensing

- Annonse -

Hun fikk ikke høre om bildet før lenge etter det hadde blitt delt over 65.000 ganger i hele verden.
Bildet hadde fått flere tusen kommentarer, og mange av dem var grusomme: Noen burde rapportere dette til barnevernet» var det en som skrev. En annen skrev: «Jeg håper de har buret henne inne for barnemishandling»
Hun ble veldig såret og lei seg, da hun så alle de stygge kommentarene.

Bilde: Molly Lensing med familie: Ashtin Marie Photography

Etter at bilde hadde blitt spredd som ild i tørt gress var Lensing redd hun også ville miste jobben som barnesykepleier.
Hun hadde nylig fått seg en ny jobb og var redd hennes sjef og kollegaer skulle se dette bildet tro at hun ikke lenger kunne jobbe med spedbarn.


Heldigvis så skjedde det aldri!

Hennes historie deler et viktig buskap: Aldri døm mennesker, uten at du  kjenner hele deres historie!  Ofte er det mer til historien enn det øyet kan se!

Del gjerne hennes viktig budskap videre!


Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -