12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemHistorierDet unge paret kjøpte en gammel hestehenger – i dag har de...

Det unge paret kjøpte en gammel hestehenger – i dag har de et mobilt drømmehjem!

- Annonse -

Det begynte som en dristig idé da Sophie Frykfors von Hekkel og Lalli Castiglione bestemte seg for å kjøpe en vaklevoren gammel vogn beregnet for transport av hester. Men de hadde en visjon, og et år senere har de skapt noe helt unikt – sitt drømmehjem.

- Annonse -

Det hele startet da de kjøpte en 7,5 tonn tung hestetransport for 3.500 britiske pund (ca. 41.000 norske kroner). Vognen var i dårlig forfatning etter å ha blitt brukt til å transportere fire hester i mange år, ifølge Mirror.
Men under lockdown fikk de den perfekte anledningen til å gjennomføre en fullstendig oppussing, og forvandlet den 20 fot lange og 6 fot brede vognen til et hjem med dobbelt soverom, tilgjengelig via en stige.

Det omfatter også stue, kjøkken, bad med dusj, hjemmekontor og et sitteområde som kan gjøres om til spisestue eller gjesterom – og alt kan kjøres til hvilken som helst destinasjon de ønsker. Paret brukte på oppussingen, ca. 200.000 norske kroner.

- Annonse -

Sophie forteller at deres levekostnader er redusert til 500 kroner i måneden for vann og gass, i tillegg til diesel for å kjøre hjemmet deres til et annet sted hvis de ønsker det.
Byggingen av det unike hjemmet startet i februar 2020, og paret utførte arbeidet selv, samtidig som de delte bilder av fremgangen på Instagram. Etter å ha investert både tid og innsats i prosjektet, har Sophie og Lalli nå skapt et hjem som ikke bare er miljøvennlig og bærekraftig, men som også gir dem den friheten til å velge sin egen destinasjon, når de ønsker å utforske nye steder.


Deres inspirerende historie viser at med kreativitet og utholdenhet kan drømmen om et hjem bli til virkelighet, selv om veien til det perfekte stedet er litt uvanlig. Fra hestetransport til et hjem på hjul – dette paret har virkelig skapt noe unikt og magisk!

LES OGSÅ: Ulrikke Brandstorp deler nytt bilde og avslører sitt nye utseende – bare vent til du ser forandringen

Del gjerne videre slik at enda flere kan bli inspirert av denne historien. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -