Annonse

Det store frakt skipet skal sjøsettes, se hva som skjer sekunder senere- vil overraske deg!

Av

I oktober 2015 ble det bygget et nytt frakt skip for selskapet JT Cement, og det skulle frakte flytende naturgass (LNG). Skipet ble bygget i Nederland og skipet fikk navnet The Greenland.
Første reise skulle gå til Rostock i Tyskland umiddelbart etter sjøsettingen. Sjøsetting hadde god pressedekning, og det var mange nysgjerrige folk. Det hele ble også filmet fra luften.

Bilde: youtube

Det var to slepebåter med for å få skipet med i vannet, noe som viste seg å ikke være like enkelt som de hadde sett for seg. Etter litt tid startet skipet å bevege seg, og det gled sakte ned i vannet. Det så nesten litt merkelig ut, i og fordi de to slepebåtene var så små i forhold til det store skipet.

Et øyeblikk kunne det se ut som at skipet ville velte, med et stort smell treffer skipet vannet og utrolig nok retter det seg fort opp.
Bølgene som ble utløst da skipet traff vannet var så store at vegen ble oversvømmet en kort periode. Folk rundt løp unna for å unngå de store og plutselige vannmassene.


Se selv på videoen av sjøsettingen og øyeblikket der skiper treffer vannet!

Del øyeblikket med dine venner!

LES OGSÅ: En ex-militær veteran lærer avslører nå en 20 år gammel hemmelighet- Han overrasker alle! Ingen hadde forventet dette!


Forsidebilde: youtube

Relaterte artikler