-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisDet spekuleres nå på fremtiden for «Skal vi danse» - dette er...

Det spekuleres nå på fremtiden for «Skal vi danse» – dette er kanalens egne ord om det som skjer

- Annonse -

Tittelen «Skal vi danse» har lenge vært synonymt med lørdagsunderholdning for mange norske TV-seere. Siden premieren i 2006, har kjente ansikter fra ulike bransjer trådt inn i dansens verden for å konkurrere om den ettertraktede førsteplassen. Men i takt med at årets sesong trekker mot sin spenningstunge finale, vokser spekulasjonene rundt programmets videre skjebne.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Viken Foto Video AS (@vikenfotovideo)

- Annonse -

På den ene siden står artisten Alexandra Joner og skuespiller Aslak Maurstad, begge finalister som har imponert både dommere og publikum gjennom sesongen. Deres dedikasjon og hardt arbeid har brakt dem til kanten av seier, hvor kun en kan krone sine anstrengelser med triumf. Mens denne kampen utspiller seg, lurer et større spørsmål i kulissene: Hva vil skje med «Skal vi danse» etter at seiersdansen har stilnet?

Flere medier har spekulert på fremtiden for «Skal vi danse», og om det kan være i faresonen. Det uttrykkes en følelse av vemod ved tanken på at showet kanskje ikke vil returnere for mange flere sesonger, skriver blant annet Nettavisen.

- Annonse -

I kontrast står TV 2s mer nøkterne tilnærming. Pressesjef Jan-Petter Dahl understreker at fokuset for øyeblikket ligger på den pågående sesongen, og at en evaluering vil finne sted etter at finalen er ferdig. Det gir et lite håp om at showet kan danse seg inn i fremtiden, selv om ingenting er bekreftet, skriver newsner.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Stig-Andre Berge (@stigandreberge)

Situasjonen i Sverige kaster et urovekkende lys over det hele. Den svenske versjonen av showet, «Let’s Dance», har blitt satt på pause og vil ikke sendes i 2024. Denne beslutningen fra vårt naboland gir grunn til å spekulere i om den norske utgaven kan følge etter.


Så hva blir det til? Vil «Skal vi danse» fortsette å begeistre det norske folk, eller vil parketten snart stå tom? TV-seerne må vente i spenning på TV 2s endelige dom, som vil avgjøre om vi får se nye kjendiser svinge seg til høsten, eller om det er tid for en siste nedtelling for et av Norges mest elskede underholdningsprogrammer.

LES OGSÅ: Tiril Sjåstad har tatt et nytt valget i livet –  dette sier hun selv:«Jeg…»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -