Annonse

Det kommer en fremmed hund inn på eiendommen, og den nekter å flytte seg – Plutselig skjønner hun hva som har skjedd!

Av

Kate Howard har delt et innlegg på twitter om den sjarmerende hunden Winnie, og historien tar nettet med storm.
Hun forteller at hun hadde deltatt i en minnestund og hadde fri fra jobben, så hun tilbrakte resten av fridagen med å sitte på verandaen og kose seg i solskinnet, på en eiendom hun hadde eid tidligere.

Da plutselig dukker det opp en hund i hagen hennes og den setter seg ned, og det ser ikke ut for at den har tenkt å flytte seg heller.

Bilde: Twitter / skjermdump

Kate reagerte litt på at hunden bare satt seg ned og så på henne, det så nesten ut som den kjente henne.
Så hører hun eieren rope på hunden, «Winnie», hun ble helt sjokkert når hun hørte navnet, for det var det samme navnet hun hadde gitt en fostervalp i fjor, en hun hadde følt seg spesielt knyttet til. Navnet Winnie var et forslag fra Kates mamma, på grunn av Kates store kjærlighet til Winnie the Pooh som barn.
For et år siden hadde Kate sett en annonse fra et dyrehjem hvor de lette etter noen som kunne ta seg av en hjemløs valp i noen dager.


Hun ble helt betatt av den lille skapningen når hun så bildet. Siden hun hadde fri noen dager bestemte hun seg for å svare på annonsen for å hjelpe til.

Kate spurte kvinnen som ropte på Winnie om det var hun som hadde gitt den navnet sitt, eller om den hette det når hun overtok den.
Og kvinnen bekreftet at hunden allerede hette Winnie når hun adopterte den, da forsto Kate hele sammenhengen.
«Jeg spurte kvinnen om hun hadde adoptert Winnie med det navnet. Hun sa ja, og at hun ikke ønsket å endre navnet og forvirre henne. Jeg spurte når – hun sa i november i fjor. Da hoppet jeg praktisk ned fra verandaen og ropte. Jeg har tatt vare på denne hunden!»

Bilde: Twitter / skjermdump

En merkelig historie, men den slutter ikke helt der, for Kate hadde flyttet inn i nabolaget bare noen måneder tidligere og nå skulle hun bo i samme gate som Winnie! Dette var nesten som et tegn, for Kates venn som ble begravet samme dag, var nemlig en stor hundeelsker.


Dette var virkelig en inspirerende historie! Denne burde alle dyreelskere lese.


LES OGSÅ: Den syke valpen klarer ikke å spise og skal avlives –  Veterinæren tar et valg som ingen kunne forutse!

Relaterte artikler