-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemEntertainmentDet koker når artisten står på scenen - Simon Cowell gjemmer seg...

Det koker når artisten står på scenen – Simon Cowell gjemmer seg når han ser hvem det er!

- Annonse -

Under en audition i «America`s Got Talent» brukte «Metaphysic» banebrytende AI og deres verdensledende hyperreal innholdsplattform for å lage en livaktig versjon av Simon Cowell som fremførte Chicagos «You’re the Inspiration» som fikk dommerne til å riste vantro på hodet.
Metaphysic-grunnleggerne Thomas Graham og Chris Ume har et oppdrag med å bygge fremtidens underholdning og styrke vanlige mennesker til å spille hovedrollen i sine egne fantastiske livaktige digitale opplevelser i metaversen.
Før «AGT» fanget Metaphysic verdens oppmerksomhet med de virale sensasjonen DeepTomCruise og Elvis Presley, i hyperrealistiske versjoner som har samlet milliarder av engasjementer.


Med teknologien som finnes i dag kan man få oppleve musikk og stjerner på en helt annen måte, men den såkalte hologramteknologien har stjerner som har forlatt jorden fått stå på scenen på nytt.

- Annonse -

Når de skulle vise sitt talent visste de at de behøvde å gjøre noe drastisk for å fange Simon Cowells oppmerksomhet.
Chris og Thomas har tatt med seg sangeren Daniel Emmet, for å hjelpe dem.
Vi ser Simon Cowell er veldig nysgjerrig og lener seg framover i påvente av det som skal skje, men ikke noe kunne forberede han på det han skulle se.
Han ser seg selv på scenen syngende foran en fullsatt arena, Simon gremmes av det han ser å gjemmer seg bak hendene sine.

Se video av det magiske øyeblikket her:

Del gjerne denne utrolige fremføringen med dine venner. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Babyen har hjertefeil og må opereres – bare timer senere gjør babyen noe helt spesielt som får alle til å reagere!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -