15.2 C
Oslo
onsdag, september 23, 2020
Hjem Familie Det gikk kun 2 dager etter lørdagskosen før gutten måtte akutt opereres!...

Det gikk kun 2 dager etter lørdagskosen før gutten måtte akutt opereres! Nå advarer moren alle!

- Annonse -

Det å være foreldre kan være ganske skremmende. Det er flere skremmende ting som kan skje og farer som vi trenger å se etter, og det hele er litt lettere når vi hjelper hverandre og deler de erfaringer man har som foreldre.

- Annonse -

Derfor benyttet en mamma Facebook for å advare andre foreldre om hva som skjedde da hun ga sin sønn popcorn.

Nicole Johnson Goddard nyter en typisk filmkveld med sin familie og de koser seg med popcorn alle sammen, også hennes lille sønn Nash.
Hun tenkte aldri over at det kunne være farlig for Nash å spise popcorn, det hadde han også spist tidligere, men denne gangen skulle det gå helt annerledes.
Plutselig begynte Nash å hoste, han hadde fått noe i halsen og mest sannsynlig popcorn. Han hostet og harket og det var bare så vidt han klarte å puste, men like fort som det hadde startet, stoppet det igjen og det så ut for å gå bra med Nash.

- Annonse -

Han hostet litt etter hendelsen og neste dag virket han helt fin, men hostet fortsatt litt innimellom, men de var ikke så urolig for han, de regnet med at det kunne være en forkjølelse i anmarsj, men det skulle vise seg at det skulle stå mellom liv og død for den den lille gutten.

Her er historien Nicole Johnson Goddard har delt på Facebook for å advare andre foreldre om faren!

«Nå har jeg hatt tid til å sette meg ned og reflektere over en hendelsen familien vår gjennomgikk og jeg vil dele det vi har erfart. Ettersom så mange har blitt sjokkert og vært uvitende om hvor farlig popcorn kan være for et lite barn.

Forrige lørdag så vi på film og spiste popcorn, som var veldig vanlig i vår familie. Jeg tenkte ikke noe over at jeg ga Nash popcorn. Nash satte noe i halsen, men han kom seg og ble bra etter en liten stund.
Vi så ingenting komme ut så vi antok at han hadde svelget det. Han så ut til å være helt ok og fortsatte å se på filmen. Den ene forskjellen vi la merke til var at han hostet mer rett etter hendelsen. Neste dag virket han også bra, men han hadde fortsatt en merkelig hoste som uroet meg litt. Jeg antok at han hadde pådratt seg den samme forkjølelsen som alle andre i familien hadde hatt.

Det ble mandag og Jake dro avgårde på en tredagers arbeidsreise. Da kvelden kom kjente jeg at Nash var veldig varm og hadde vanskelig for å roe seg ned.

Han hadde feber så jeg ga han en Ibuprofen og la ham i senga. Det ble en veldig lang natt og det var noe med pusten hans som ikke føltes bra. Jeg ringte til en barnelege som sa at vi skulle reise til akuttmottaket med en gang. Så fort vi kom til sykehuset ble vi sendt til barneavdelingen. Etter å ha tatt røntgen av lungene var ikke legene fornøyde med det de så og planla en bronkoskopi.

Takket være det fantastiske foretaket vi jobber med ble Jake satt på et fly til Denver. Klokka 18.00 sovnet Nash de gjennomgikk undersøkelsen. Jeg ventet og gråt mens den lille gutten min ble operert. Jake kom til sykehuset akkurat i tide til å se Nash idet han våknet opp. Han hadde fått popcorn i lungene og holdt på å kveles. Kroppen hans hadde kjent det fremmede legemet og dannet en luftlomme rundt popcornet.

Inflammasjonen gjorde at han fikk lungebetennelse i sin venstre lunge. Under operasjonen hadde legene funnet seks popcorn. Lungen var så betent at legene ikke visste om de hadde fått fjernet alle popcornene, så de gjorde et nytt inngrep to dager senere. Det var virkelig en berg- og dalbane av følelser, men vi fikk fantastisk omsorg».

Hun fikk også en viktig lærepenge om at man ikke skal gi barn under fem år popcorn.
Hun delte innlegget på Facebook ettersom hun ville opplyse andre foreldre om hvor ille popcorn kan være for barn under fem år.

Del gjerne dette innlegget med dine venner slik at andre foreldre kan advares om faren mot popcorn!

LES OGSÅ: Moren knekker sammen da hennes baby er dødfødt –  Hun vil advare alle mot sykehus tabben!

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

FLERE ARTIKLER

Eilev Bjerkerud (31), tidligere vinner av «Farmen» og «Skal vi danse» – Avslører gode nyheten!

Eilev Bjerkerud vant Farmen i 2015, og ble et kjent ansikt for det norske...

Moren er helt sønderknust når bare ett barn møter opp i guttens 5 års dag – sønnen har Downs syndrom!

En sønderknust mor til en gutt med Downs syndrom har delt en tårevåt video...

Tyver forsøker å rane baren, men da viser den 85 år gamle oldefaren hvem som er sjefen!

En 85 år gammel oldefar som klarte å takle ranere med avsagd hagle og...

Karen-Marie Ellefsen med overraskende beskjed: «Sikkert ikke fortjent…»!

Programleder og sportskommentator Karen-Marie Ellefsen har jobbet i NRK siden 1979. Hun har banet...

Martha Louise fikk seg en stor overraskelse på bursdagen sin

Märtha Louise ble født 22. september 1971 på Rikshospitalet i Oslo. Hun er nummer...

Verdens første overlevende syvlinger gjør seg klar til å feire sin 23 års dag – Slik ser de ut i dag!

Å tenke på tvillinger, trillinger eller til og med firlinger må være spennende –...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

Verdens første overlevende syvlinger gjør seg klar til å feire sin 23 års dag – Slik ser de ut i dag!

Å tenke på tvillinger, trillinger eller til og med firlinger må være spennende – og egentlig ganske sjeldent. Det er utvilsomt mye usikkerhet midt i...

Eilev Bjerkerud (31), tidligere vinner av «Farmen» og «Skal vi danse» – Avslører gode nyheten!

Eilev Bjerkerud vant Farmen i 2015, og ble et kjent ansikt for det norske folk. I tiden etter denne seieren ble han en av de...

Tyver forsøker å rane baren, men da viser den 85 år gamle oldefaren hvem som er sjefen!

En 85 år gammel oldefar som klarte å takle ranere med avsagd hagle og hammere, har blitt en stor internetthit. Denis O'Connor var på «Bar...

Christine Koht med rørende beskjed sine følgere: «Legen sier til meg…..»

Christine Koht er elsket av hele folket, og har virkelig satt sine spor i mange. Den sprudlende og glade jenta som alltid har et smil...