4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemFamilieDet er ingen som kommer i 9-åringen sin bursdag - da gjøre...

Det er ingen som kommer i 9-åringen sin bursdag – da gjøre en fremmed plutselig det eneste riktige

- Annonse -

Å be om hjelp kan være utfordrende for mange av oss, men når vi åpner opp og viser sårbarhet overfor andre, kan vakre ting skje.
Dette ble bevist da en mamma fra West Valley, Utah, søkte om hjelp og støtte på Facebook etter en skuffende nyttårsaften for sønnen.

Rosario Lopez hadde gjort alt for å feire sønnen Jaydenns 9-årsdag på nyttårsaften. Hun hadde planlagt og forberedt en stor fest, men ingen av invitasjonene hennes resulterte i gjester, ifølge goalcast.
I et desperat forsøk på å få noen til å vise Jaydenn litt kjærlighet og oppmerksomhet, la Rosario ut et innlegg på Facebook.
Hun tok et bilde av den lille gutten sin sittende med bursdagskaken foran seg – helt alene.
«Han fikk tårer i øynene og så sa han at ‘jeg antar at jeg kommer til å bli vant til dette’», sa Rosario.

Bilde:Facebook skjermdump
- Annonse -

«Selvsagt knuser det ens hjerte som mor. Du forsøker å gjøre alt du kan for dem, gjøre det lille ekstra. Så jeg logget inn på Facebook og skrev et innlegg om hva som skjedde»
Innlegget hennes mottok mer enn 700 kommentarer, og før hun visste ordet av det, kom fremmede i samfunnet hennes frem for å vise Jaydenn oppmerksomhet og feire hans spesielle dag.

Jaydenn mottok gaver, mat, leker og pengebidrag fra fremmede som ønsket å hjelpe familien hans med å feire. Rosario og Jaydenn var takknemlige og overveldet av responsen de mottok.

Bilde: Facebook skjermdump

Dette er en påminnelse om at vise sårbarhet kan føre til vakre ting. Mange mennesker er på utkikk etter måter å hjelpe andre på, så vær ikke redd for å be om hjelp når du trenger det. La denne historien inspirere deg til å være en positiv kraft i andres liv og vise kjærlighet til dem som trenger det mest.

- Annonse -

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne rørende historien. 

LES OGSÅ: Han bygde sitt eget hus av resirkulert materialer for bare 15. 000 kroner! – bare vent til du ser innsiden

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -