Annonse

Deres nyfødte baby døde – 4 dager senere får de en telefon fra sykehuset som skulle endre deres liv for alltid!

Av

Da Josh og Kate Butler fra Nashville oppdaget at de skulle ha barn, var de overlykkelige og takknemlige.
Men, på 20 ukers ultralyd skulle hele deres tilværelse bli snudd på hodet. Legen som utførte ultralyden oppdaget noe fryktelig galt, det skulle vise seg at det flere bekymringer som truet helsen til dette lille barnet.


Nå sønnen Dewey ble født ble han sendt direkte til NICU, her kjempet de for livet hans i 132 dager, men de klarte ikke å redde livet til hans.
Dagen for operasjonen hadde foreldrene en liten stund med han, og det var siste gang de så han.

Bilde: Kilde

«Det skulle være en rutinemessig operasjon, men etter et par timer da jeg ikke hørte noe, begynte jeg å bekymre meg. Da de fortalt at han døde begynte Josh å gråte, og jeg var i sjokk. Jeg følte meg så skyldig i å tenke på dette, men det var også en følelse av lettelse, han ble til slutt helbredet og jeg vet at jeg vil se han igjen».


Bilde: Katie Butler / Facebook

Da Katie og Josh kjempet seg gjennom dette, henvendte de seg til Gud for å hjelpe dem gjennom sorgen, og Gud svarte på deres bønner.
4 dager etter at Dewey døde fikk de en telefon fra sykehuset. Det var en baby i 5. etasje på sykehuset som trengte en mamma og pappa.
Den lille gutten, Brax, hadde noen helsemessige problemer og foreldrene hadde forlatt ham, de brydde seg ikke om han.
Dette skulle forandre hele deres liv. I deres sorg var det nå et skinnende lys!

Bilde: Katie Butler / Facebook

De møtte lille Brax på 11 måneder som de øyeblikkelig følte kjærlighet til. Han hadde aldri forlatt sykehuset på grunn av komplikasjoner.
Han hadde kronisk respiratorisk svikt, trakeomalakia, lungehypertensjon, men de forventet at forholdene hans ville bli bedre med tiden.
De tok Brax med seg hjem og pleiet han, og tilstanden hans begynte å forbedre seg. Så i september 2017 kunne de endelig adoptere Brax.
«Det har gått et år siden Dewey dro til himmelen, han var en så søt baby med store brune øyne. Det har vært en storm av følelser – sorgen kommer og går i bølger. Vi er så takknemlige for Brax og hadde det ikke vært for Dewey ville vi aldri ha møtt han. Dette gir en mening i Dewey’s korte liv. Dewey var i 4. etasje på NICU, og i 5. etasje var det en annen baby som trengte en familie som kunne ta vare på han»


Bilde: Kilde

Del videre denne sterke og rørende historien med dine venner! Disse har et hjerte av gull!

LES OGSÅ: Moren er gravid med trillinger – Men det legene finner ut på ultralyden sjokkerer dem alle!

Forsidebilde: Kilde
Kilde: relayhero

Relaterte artikler