Annonse

Deres 14 dager gamle baby dør plutselig – Foreldrene blir knust når legene forteller om årsaken!

Av

Kelly Ineson og forloveden Thomas Cummins gledet seg over å få et lite barn, en liten jente som de kunne ønske velkommen til verden i juli i år.
Fra tidligere forhold har Kelly tre barn, Brandon(10), Jamiela(10) og Harry(8), de var overlykkelig over å oppdage at de skulle få en bror eller søster til.
Thomas(26) «bokstavelig talt hoppet av glede», fortalte Kelly til the Sun.
«Da jeg fortalte det til de andre barna mine, kunne de nesten ikke vente. Jamiela var hysterisk, hun var så spent, og guttene var begeistret over å ha en annen søster på vei», sa Kelly.

Men Kellys graviditet var ikke lett.
En rutinemessig screeningtest som ble tilbudt til alle gravide mellom 10 og 14 uker, avslørte at babyen hennes hadde fem prosent sjanse for å få Downs syndrom.
«Slik jeg så det var om hun hadde Downs syndrom, eller ikke hadde Downs syndrom. Jeg visste hva som skjedde, jeg ville takle det og elske henne akkurat like mye for det».

Bilde: Facebook skjermbilde

Fødselen startet 29. juli – og var full av vanskeligheter. Det ble akutt keisersnitt, det sto om livet, i 48 timer prøvde legene å stabilisere henne i håp om at hun skulle komme seg.
Det så ut for at alt skulle gå bra, så de kunne dra hjem etter et par dager.
Etter 10 dager var de på en helse kontroll, de oppdaget at Kiaras vekt hadde gått ned. Hun ble sendt på sykehuset for nærmere undersøkelse.

Det ble konkludert med at hun hadde fått en infeksjon, men de var ikke helt sikker på hva slags.
Kiara ble overført til et mer spesialisert sykehus, der foreldrene hennes møtte følelsesmessig uro da oksygennivået hennes fortsatte å synke.

Bilde: Kilde

Infeksjonen begynte å angripe nyrene hennes, noe som trengte presserende dialyse for å fjerne avfallsstoffer.
«Det var fryktelig», sa Kelly.
14 dager etter fødselen sovnet hun stille inn på grunn av viruset.
Hun hadde fått herpes simplex-viruset, noe som oftest er kjent som årsaken til forkjølelsessår, eller sår rundt kjønnsorganene hos voksne, men kan være dødelig for en baby som ikke har utviklet immunforsvaret fullt ut.


Bilde: Facebook skjermbilde

Så skulle det skje et mirakel! Bare 2 måneder senere ble Kelly gravid, og den 13. august i år, på ett års dagen for Kiaras dødsdag, kom Theo til verden.
«13. august vil alltid være en gripende dato for oss nå, men for oss er Theo lyset i enden av tunnelen. Kiara vil aldri bli erstattet eller glemt».

Selv om de ble rammet av en stor sorg, så var det et sterkt lys i livet da de fikk Theo. 
Vi ønsker dere lykke til videre i livet, og masse kjærlighet på veien!
Selv om det noen ganger ser tøft ut i livet, så finnes det alltid sterke lyspunkter! 
Del videre for å inspirere noen som kanskje trenger å lese denne nå.


LES OGSÅ: Se babyens reaksjon da han møter sin pappas tvillingbror- Klippet spres som ild i tørt gress!

Relaterte artikler