10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemEntertainmentDenne opptreden fikk mer oppmerksomhet en selveste NHL kampen! Rørende!

Denne opptreden fikk mer oppmerksomhet en selveste NHL kampen! Rørende!

- Annonse -

Nashville Predators er ett av NHL`s beste hockey lag i år, men det var ikke deres opptreden som forbauset publikum under en kamp de spilte tidligere i år.

- Annonse -


Youtube: Kilde

Nashville er kjent som en musikk by sånn at det ikke er noe overraskelse at lage har mange kjente supportere. Carrie Underwood som selv er gift med Mike Fisher en spiller på Predator er ofte å se på deres kamper, du finner også en rekke andre country stjerner og musikere som både møter opp for å heie på laget sitt eller for å opptre når de spiller.

Den siste som opptrådte var Country stjernen Vince Gill som er en legende innen sitt felt, han har blitt kjent siden 70 tallet og fikk sin Country Music of Fame alle rede i 2007. Opptreden han gjorde under denne kampen var ikke alene, men han hadde med seg sine to døtre Jenny og Corrina og sammen sang de en vakker versjon av «The Star- Spangled Banner»

- Annonse -


Youtube: Kilde

Det var mye fans som hadde møtt opp for å se kampen denne kvelden, men ingen visste hvilken fantastisk overraskelse de hadde i vente, men ut ifra den stående applausen og stemningen på arenaen så må vi konkludere med at de ble meget fornøyde! Dette er en meget talentfull familie.


Youtube: Kilde

Gill`s døtre var ikke de eneste som var med ut på isen med han den kvelden, etter deres fantastiske opptreden kom Brandt Snedeker som er en profesjonell golfspiller og er fra Nashville og en stor predators fan ut på isen til de for å hjelpe å få opp stemningen ytterligere.


Youtube: Kilde

Her ser du filmen fra deres opptreden! Helt fantastisk!
Del gjerne videre om du også likte denne!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -