Annonse

Denne kvinnen gjør noe helt utrolig med babypulveret – Dette vil du garantert prøve selv!

Av

Visste du at babypudder kan brukes til utrolig mange nyttige ting? Overraskelsen er stor!

Lukten alene er nok en av grunnene til å bruke den. Hvem elsker ikke bare lukten av babypudder? Men lukten er fortsatt ikke den beste delen – egentlig. Babypudder har så mange bruksområder som du sikkert aldri har tenkt på, og vi har samlet noen av de beste og mest effektive måtene som du kan bruke litt babypudder i hverdagen.
Neste gang du er ute og handler, så ta med deg litt babypudder, for nå er vi i ferd med å vise deg noen fantastiske måter du kan bruke den på.

Bilde: Kilde

Det må ikke være dette merket, kan være hvilket som helst. Dette er bare en illustrasjon.


1. Kortspill
Å bruke baby pudder nå man skal spille kort er et gammelt triks som gjør at kortene dine er mye enklere å håndtere, og holder dem fra å klistre seg sammen. Når du kjøper et nytt sett med kort, legg dem bare i en plastisk Ziploc-pose sammen med litt baby pudder. Tørk posen godt og rist et par ganger for å fordele pulveret jevnt. Når du fjerner kortene og fjerner overflødig pulver, blir de glatte og mye enklere å blande og stokk.

2. Ved voksing av hår
Voksing kan være greit for å fjerne det uønskede håret, men det kan etterlate uønsket smerte og rødhet. Hvis du påfører bare litt baby pudder før du påfører voksen så vil det bidra til å gjøre hele prosessen mindre smertefull. Pulveret absorberer fuktighet som gjør at voksen kan fungere bedre. I tillegg beskytter den huden som etterlater den mye jevnere og mindre rød og smertefull. Så, baby pudder før voksing virker faktisk, og gjør vokseprosessen litt mer effektiv for å fjerne hår og demper smerte og rødhet.

Bilde: Kilde


3. Bli kvitt maur

Folkehelseinstituttet fraråder at man sprayer med kjemikalier for å forebygge mot maur, men det finnes også en rekke naturlige midler og smarte grep som kan hjelpe deg mot å bli plaget av småkrypene.
Har du problemer så dryss på litt baby pudder ved inngangspartiet eller der de måtte oppholde seg, dette holder dem unna.


Pixabay

 

4. Mot fotsvette
Hvis du eller noen i huset har en tendens til å ha stinkende sko, kan baby pudder gjøre underverker for å eliminere den lukten. Dette er et flott triks for nye tennissko, som vanligvis forårsaker en slags lukt når føttene svetter i dem. Dryss bare litt baby pudder i alle skoene dine som har lukt og la dem sitte over natten. Morgenen etter kan du bare riste ut babypulveret. Lar du det ligge der, vil det fortsette å absorbere fuktighet og drepe svette lukten, slik at skoene dine lukter friskere.

Bilde: Kilde

5. Hjelper for tørr hud
Baby pudder kan fungere litt som en fuktighetskrem for å lindre ekstra tørr hud. Hvis du har grove flekker på føttene, albuene eller hvor som helst annet sted, bare gni litt babypudder inn i disse områdene. Mens det fjerner fuktighet, er babypulveret i seg selv flott for å hjelpe huden din til å føle seg jevnere og mindre irritert. Det er en fin løsning for sprukne hæler og andre hudirritasjoner. Tross alt bruker du det på babyen din, så hvorfor ville det ikke være trygt for deg? Ha den for hånden både i sommer og vintermåneder når huden din har en tendens til å bli virkelig uttørket.

Bilde: Kilde

Vi håper noen av disse tipsene vil hjelpe deg godt i fremtiden.
Husk å del disse tipsene med venner og familie på Facebook.

LES OGSÅ: Sliter du med tørre øyne? Dette vil garantert hjelpe deg!

Kilder: Garden GuidesFine GardeningFaith Tap

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler