Annonse

Denne babyen på 3 måneder døde i den varme bilen! Grunnen sjokkerer en hel verden!

Av

En sørgende pappa forteller at hans «hjerte er knust» etter hans tre måneder gamle baby gutt, som angivelig var igjen i en varm bil i nesten en hel dag etterlatt av sin ex-kjæreste.
Aiden Miller ble forlatt og døde i en kokende bil i Albany i USA. Han ble funnet i barnesete ved halv fem tiden på mandag.

Barnets far, Aaron Turner, fortalte til WLKY «Jeg forstår ikke hvordan dette kunne skje, mitt hjerte er knust. Mitt største håp er å dele denne historien, slik at ikke et annet barns liv vil gå tapt»
Aron Turner fortalte at han eks kjæreste hadde sagt at hun først hadde levert sin 2 år gamle datter i barnehagen mandag morgen. Hun skulle senere levere Aiden i en annen barnehage, men dette glemte hun og kjørte rett til jobben.

Aiden ble sittende i en glohet bil hele dagen mens moren var på jobb. Temperaturen ute var ca. 26 grader.
Hun kom tilbake til bilen rundt klokka 16.30 på ettermiddagen og åpnet bildøren, og hun kjente det luktet noe rart. Hun ble helt skrekkslagen da hun plutselig skjønte hennes dødelige feil.
Hun kontaktet øyeblikkelig alarmtelefonen, men det var for sent, Aiden var død!


Bilde: Kilde

Moren ble ikke anmeldt siden det ikke var noen mistanke om noe kriminelt, men moren har fått sin straff for livet.
Ifølge KidsAndCars.org dør gjennomsnittlig 37 barn hvert år i USA etter at de har blitt etterlatt i varme biler. I 2017 døde 43 barn i USA, i år har 29 barn dødd.

Bilde: Kilde

En oppfordring til alle; ikke etterlat barnet ditt i en varm bil! Vi kommer til å dele slik saker helt til alle skjønner at det er livsfarlig å gjøre dette!
Vi har ingen barn i verden å miste! Del videre du også!

Forsidebildet: Dette er bare en illustrasjon, og ikke den faktiske hendelsen.


Relaterte artikler