18.8 C
Oslo
mandag, september 21, 2020
Hjem Historier Den slitne kvinnen skulle gifte seg - Få timer senere kan ikke...

Den slitne kvinnen skulle gifte seg – Få timer senere kan ikke mannen tro sine egne øyne!

- Annonse -

Holly jobber som sikkerhetsvakt og går stort sett i arbeidsklær. Hun har langt, slitt, tørt og skadet hår i ulike farger.
Men, nå var hun fast bestemt på å gjøre noe med det, hun var klar for å gjennomgå en hår makeover, for nå skulle hun gifte seg.
Holly hadde holdt fast på sitt lange «Rapunzel» hår for en grunn, fortalte hun til frisøren Sara Pestella i Modern Salon i Florida, USA.

This gate guard is getting married this fall and is ready for a dramatic makeover. Check out her supermodel transformation! >> http://bit.ly/2qeRSyt

Publisert av Modern Salon Onsdag 17. mai 2017

«Hun følte alltid at hun trengte å ha håret langt på grunn av det faren hadde sagt til henne: En kvinne må ha langt hår ellers vil hun ikke være pen,» sa Sara.
For å fullstendig forvandle Hollys hår, slo Sara seg sammen med Jeremy Hartfield, en annen stylist på Avant Garde, som gjorde den første klippen.
Han klippet av alle Hollys gamle gul-blonde hår. Du kan se det store øyeblikket i Hartfields Instagram-innlegg nedenfor. Klikk på pil til høyre for bilde å se flere av Holly.

- Annonse -

Han klippet av lengden med hele 60 cm. Det ble farget i en nydelig gylden blond farge. Han bestemte seg for å legge til litt dybde ved røttene etter tørking av Hollys hår. Dette bidro til å gi henne nytt utseende en ny dimensjon.

Hele prosessen tok syv timer. Hun startet klokken 19.00 og avsluttet klokken 02.00!
Og hun ble fantastisk vakker!

- Annonse -

For å bidra til å opprettholde sin nydelige frisyre tilbød eierne av Avant Garde Salon, Holly et år med gratis tjenester.
For en utrolig flott forvandling. Del gjerne videre denne herlige historien med dine venner.

 

LES OGSÅ: Hun var deprimert å ville klippe bort alt håret – frisøren nekter! Hun gir henne heller en makeover hun aldri vil glemme!

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

- Annonse -

MEST POPULÆRE

Stacy(31) gikk ned 90 kilo på 1,5 år – Med enkle disse enkle forandringene!

Stacy Blair sa hun hadde et "aha" øyeblikk for tre år siden som motiverte henne til å forandre livet sitt, og til slutt miste...

Christine Koht med rørende beskjed sine følgere: «Legen sier til meg…..»

Christine Koht er elsket av hele folket, og har virkelig satt sine spor i mange. Den sprudlende og glade jenta som alltid har et smil...

Mannen får vite at kjæresten skal dø av kreft – Han oppfyller hennes siste ønske

I september anbefalte legen 29 år gamle Laurin Bank, fra South Carolina, USA, om å flytte bryllupsdatoen for han var ikke sikker på om...

Christine Koht deler en viktig beskjed til alle sine følgere: «Jeg ble veldig overrasket….»!

Christine Koht  har etter at hun ble rammet av en alvorlig krefttype holdt fans og følgere oppdatert i sosiale medier om hvordan det er...