Annonse

Den nyfødte jenta smiler hele tiden – Få dager senere viser det seg at smilet hennes er et tegn på at noe var alvorlig galt!

Av

Mamma Vanessa hadde opplevde vanskelige graviditeter med alle sine tre barn, men hun la spesielt merke til datteren Emmy, hun lignet absolutt ikke på søsteren Charlotte da hun ble født.
Emmy var en nydelig baby med lukkede øyne og et stort smil rundt munnen, som mammaen beskrev som «oppsiktsvekkende», ifølge The Mirror.

Etter at Vanessa, hadde undersøkt sin datter litt nøyere fant hun ut at fingrene hennes var unaturlig vendt innover, som kan være et tegn på flere syndromer. Men ingen på sykehuset tok notis av dette, de mente det ikke var noe galt med Emmy.
Etter åtte dager på sykehuset kunne Vanessa ta med seg sin smilende datter hjem.
Vanessa bestemte seg for å undersøke hva som egentlig var galt med hennes datter, hun tok henne med seg til en spesialist og fikk konstatert at Emmy ikke var som alle andre. Hun ble diagnostisert med Williams syndrom.


Dette er en medfødt tilstand med blant annet karakteristiske ansiktstrekk, hyperkalsemi og hjertefeil. Barn med Williams’ syndrom har kognitiv utviklingshemning. Lese- og særlig regneferdighetene er dårlige, og store konsentrasjonsvansker.

Emmy har siden 2013 gjennomgått flere hjerteoperasjoner
«De spesielle dagene jeg har med Emmy er ikke de «store» dagene med reiser til Disney, det er å kose seg på sofaen sammen på en regnfull dag», forteller hun.


Nå har Emmy blitt stor og hun er vakker jente med et nydelig smil.
Se de siste oppdateringer om Emmy her på williamssyndromesmile.

Del gjerne videre denne flotte og rørende historien med dine venner. 


LES OGSÅ: Nå advarer en mamma om livsfarlig trend blant ungdommer – sønnen ble bevisstløs under leken!

Relaterte artikler