-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemFamilieDen nyfødte jenta hører sin pappas stemme for første gang - reaksjonen...

Den nyfødte jenta hører sin pappas stemme for første gang – reaksjonen er fantastisk

- Annonse -

Nyfödd bebis ler när hon hör sin pappas röst för första gången – de bedårande bilderna tar nätet med storm


Nyfødt baby ler når hun hører pappas stemme for første gang!

I et rørende øyeblikk som smelter hjerter verden over, fanget en sykepleier et bilde av en nyfødt baby som umiddelbart smilte når hun hørte stemmen til faren sin for første gang. Denne hjertevarmende hendelsen skjedde rett etter fødselen, og bildet har siden blitt en viral sensasjon.
Mammaen, Tarsila Batista, delte innsikten bak dette spesielle øyeblikket. Hun fortalte at faren, Flávio Dantas, alltid hadde en vane med å snakke med sin lille jente mens hun fortsatt var i magen.

- Annonse -

Kanskje det var denne tidlige tilknytningen som førte til at den nyfødte babyen reagerte så øyeblikkelig og kjærlig til lyden av hans stemme.

Det var først da pappa kom nærmere og lente seg inn for å hilse på jenta si ved å si de samme ordene han hadde sagt hver dag mens hun lå i magen: «Hei, jeg vil alltid være der», da åpnet Antonella øynene for første gang. Med oppvåkningen kom det største smilet du noen gang har sett, en veldig merkelig måte for et spedbarn å se inn i verden for første gang.

Den kjærlige pappaen ble fullstendig overveldet, og forklarer at kjærligheten hans til den lille er «for stor til å passe inn i brystet hans,» skriver madlyodd.
Flávios eksakte Instagram-bildetekst til bildet av smilet hans var som følger:
«Jeg kan ikke forklare følelsen jeg følte i det øyeblikket. Hver dag jeg snakket med datteren min i mors mage, sa jeg alltid til henne at jeg elsket henne, at pappa var der og at jeg kom til å bli verdens beste far! Da hun ble født, hvordan gjengjeldte hun meg? Med det smilet er det mer enn hyggelig.»


- Annonse -

Tusenvis av brukere har delt, likt, og kommentert på bildet, og mange har uttrykt hvor rørt de ble av dette enkle, men kraftfulle øyeblikket mellom en far og hans datter.

LES OGSÅ: Bjørn Einar Romøren med viktig kreftbeskjed – der en detalj skaper store reaksjoner: «Ser du noe som…»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -