12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemFamilieDen lille jenta veide bare 500 gram da hun ble født –...

Den lille jenta veide bare 500 gram da hun ble født – men se henne i dag, 7 år senere!

- Annonse -

I en verden hvor hvert øyeblikk av livet er dyrebart, ble Tru Wende Beare født inn i kampen fra starten. Hun kom til verden 14 uker for tidlig og veiede bare en halv kilo.
Men takket være utrettelige innsats fra legene og jordmødrene ved Royal Columbian Hospital i New Westminster, Canada, ble hennes begynnelse som en liten kriger en inspirerende mirakelhistorie.

Tru Beare ble født under ekstreme forhold – 14 uker for tidlig og med en vekt på kun 500 gram. Sammenlignet med normalvekten til en nyfødt på over tre kilo, var hennes start på livet en tapper kamp mot oddsene. Men hennes fortelling er langt fra en trist affære, da hun i dag, syv år senere, er et levende bevis på styrke og seier.
Hun ble født i januar 2016 og tilbrakte de fire første månedene av livet på sykehuset og i en inkubator. I løpet av sin tid der led hun av blodpropp, kronisk lungesykdom, MRSA, retinopati, en medfødt hjertefeil, nekrotiserende enterokolitt (to ganger) og to blodinfeksjoner.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Chantal Beare (@chantal_beare)

- Annonse -

Gjennom hver hindring steg Tru som en seirende kriger, vekket opp den menneskelige åndens utrettelige kraft. Hun gjennomgikk utallige prøvelser, inkludert syv blodoverføringer, og sto triumferende etter hver eneste kamp. Etter 71 dager i kuvøse, var hun klar til å utforske verden utenfor og endelig bli forenet med familien.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Chantal Beare (@chantal_beare)

- Annonse -

Om vi spoler fram til i dag, så er Tru Beare er intet mindre enn et mirakel i seg selv. 7 år gammel og strålende sunn, har hun vokst til en vital og leken ung jente. Hennes bemerkelsesverdige reise mot helse og styrke har ikke bare inspirert de som sto ved hennes side, men også de som hører hennes historie.


Hennes viljestyrke og mot minner oss om den menneskelige kapasiteten til å overvinne selv de mest umulige odds, og en påminnelse om at mirakler skjer hver dag, og at selv de minste av oss kan utstråle den største styrken!

LES OGSÅ: Eli Rygg deler ærlige ord etter kreftbeskjeden: «Jeg kjenner at kroppen…»

Del gjerne videre denne spennende og rørende historien. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -