Annonse

Den lille gutten spør om mat på skolen – Læreren blir rørt til tårer når hun skjønner hvorfor!

Av

Brooke Goins(21) elsker jobben sin som barneskolelærer på Jacksboro Elementary School i Tennessee, USA. Hun jobber med barn hver dag, og er vanligvis forberedt på nesten hva som helst de måtte komme med. Det var inntil en ung gutt stilte henne et spørsmål som knuste hjertet hennes.
Den unge gutten spurte når «damen som legger mat i ryggsekken» skulle komme.

Han henviste til skolens veileder, som skulle besøke barna og dele ut hermetikk som en del av et program for barn som lever under fattigdomsgrensen. Ettersom skoleuken var litt kortere den uken, ble veilederens timeplan endret, og det var ikke før denne lille guttens spørsmål at Brooke innså effekten av denne lille gaven.

«I dag gråt jeg på jobb, ikke fordi jeg hater jobben min» skrev Brooke, i et Facebook innlegg som nå går viralt rundt i verden.


«I dag gråt jeg for et barn, et barn som på en uskyldig måte snakket om mat og mangelen på det»

Brooke, visste at hun måtte gjøre noe med denne situasjonen, så hun sendte en melding til lærernes egen chattegruppe der hun spurte om noen kunne donere penger slik at de kunne kjøpe en pose med mat som gutten kunne ta med seg hjem, og selvfølgelig nølte ingen med å hjelpe, og Brooke kunne fylle opp en handlevogn med mat til han.
Med et viralt innlegg på Facebook, og mange oppdateringer gjennom året, har Brooke klart å skaffe støtte til denne gutten og andre som ham, og sikre at uansett hvilken bakgrunn et barn har, så skal de ikke gå sultne!


Hennes hjertevarmende engasjement har blitt delt på Facebook 40 tusen ganger og det har strømmet inn med over 4 tusen kommentarer.

Det er virkelig flott det hun har gjort! La oss hylle hennes medmenneskelighet ved å dele denne artikkelen videre!LES OGSÅ: Gutten på 7 år prøver å selge sin kosebamse – Politimannen blir sjokkert han finner ut hvorfor!

Relaterte artikler