Annonse

Den kreftsyke og døende pappaen – Får sitt siste ønske oppfylt!

Av

Selv om mange bruder ser frem til det klassiske bryllupsritualet, var Mary Bourne, spesielt takknemlig for å ha faren sin ved sin side på den store dagen.

I mai 2017 fikk faren Jim diagnosen Glioblastom – en uhelbredelig form for hjerne kreft og livet ble endret totalt. Diagnosen lød på en aggressiv og uhelbredelig form for hjerne kreft.
Og det gikk fort nedover med faren, han ble bare dårligere og dårligere, og i desember 2018 måtte han legges inn på sykehus.
Det hadde også skjedd noe fantastisk i familien for Mary var stormende forelsket og skulle gifte seg 29. desember 2018.
På Mary Bournes bryllupsdag kom faren flott antrukket i dress, og far og datter var fast bestemt på å gjøre dansen til et siste magisk øyeblikk sammen.

Bilde: Youtube skjermdump

Mary leder an dansen – hun er faktisk profesjonell danselærer og ballerina – mens Jim sitter i rullestol på grunn av sin sykdom.
Det er utrolig vakkert – og når dansen skrider frem, kan du tydelig se hvor rørt Jim er over den store gesten. Sammen har de et minne som vil leve videre for alltid.

Bare 2 uker etter bryllupet, 10 januar i år døde dessverre Jim.
I det tre og et halvt minutt rørende lange klippet er det knapt et tørt øye å se mens Mary Bourne, snurrer og snurrer mens hun holder farens hender og guider de to over dansegulvet. Det bittersøte øyeblikket ender i en klem og Jim tørker bort tårene.
Se den utrolige rørende far-datter dansen her:

Dette er vakkert og rørende, tårene triller når vi ser denne filmen. 
Del gjerne videre denne hjerteskjærende historien med dine venner.

Hvil i fred, Jim.


LES OGSÅ: Publikum i salen tror paret for blackout -Men bare vent til musikken begynner!


Forsidebilde: Youtube skjermdump

Relaterte artikler