Annonse

Den kreative kunstneren lager sandskulpturer som ser ekte ut – Se alle hans kunstverk!

Av

Andoni Bastarrika er en utrolig sandskulpturartist som har blitt kjent for sine realistiske skulpturer.
For å øke realismen i skulpturen bruker Andoni enkelte virkelige deler, som horn og øye. Ellers er det enkle verktøy han bruker som en børste, små pinner og tannpirkere.
Dette dyret fullførte han på en parkeringsplass nær stranden, og man ser tydelig muskeldefinisjonen i kroppen og det er vel det som er mest imponerende.

Andoni har gitt underholdning til strandfolket i sitt hjemland i Baskerland i omtrent ti år nå, men har bare nylig kunnet utnytte den internasjonale berømmelsen etter et bilde av sandskulpturene hans gikk viralt på Reddit.
Den liggende oksen i full størrelse er imponerende, og folk kunne ikke slutte å snakke om hvor realistisk skulpturene var.
Etter dette begynte det å dukke opp forskjellige bilder av Andoni Bastarrikas sand dyr rundt i sosiale medier.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Andoni Bastarrika (Artista) (@andoni_bastarrika_artista)

Andonio er veldig opptatt av dyrenes frihet: «Jeg har aldri eller kommer aldri til å skulptere et dyr med halsbånd eller i lenke. Jeg foretrekker å løfte deres frihet, kraft og vishet, gjennom skjønnhet, snarere enn fra dets lidelse».


Andoni forteller at han begynte å eksperimentere med sandskulpturer i 2010. Det var hans måte å gi glede til barna som dro til stranden.
Tilbakemeldingene han fikk var så enormt positive at han begynte å fokusere på denne fantastiske nye kunstformen og etter hvert som han gikk videre begynte han å utvikle sine egne teknikker. På kort tid klarte han å skape seg et navn som sandskulptør og kunne også supplere sommerinntekten.
Andoni holder også workshops hvor han lærer de med en lidenskap for læring, hemmelighetene til sandskulpturene.

Del gjerne videre disse flotte bildene med dine venner, de vil nok bli like imponert som oss. 

LES OGSÅ: Advarsel: Ikke rør, hvis du ser en slik på stranden! Disse er livsfarlige!


Relaterte artikler