15 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemFamilieDen autistiske jenta blir lurt til en park av sine «venner» -...

Den autistiske jenta blir lurt til en park av sine «venner» – Få timer senere kjemper hun for livet!

- Annonse -

Abbie Jarvis(12), hadde avtalt å møte en venn fra skolen i en park i Glasgow i England, men da hun ankom parken ble hun overfalt av en annen jente mens en gruppe på 10 ungdommer filmet angrepet med telefonene sine.

Abbie ble slått flere ganger i ansiktet, hun ble slått i bakken og hun fikk flere spark i hodet og var helt dekket av blod, ifølge Mirror. Mamma Angela fortalte hvordan hun hadde en «dårlig følelse» av at noe var galt etter at datteren hennes ikke svarte på en tekstmelding. Hun forteller at hun fikk en telefon fra Abbie mens hun hørte en jente som skrek navnet hennes i bakgrunnen før samtalen ble brutt.

Publisert av Angela Jarvis Hughes Torsdag 6. oktober 2022

- Annonse -

Firebarnsmoren skyndte seg ut for å lete etter Abbie, men kom senere hjem for å finne datteren dekket av blod mens hun gled inn og ut av bevissthet bak i en annen foreldres bil.
«Abbies venns mor hadde kjørt henne hjem, og da jeg kom, advarte hun meg om at det ikke var bra. Jeg gikk bak i bilen hennes og jeg så Abbie ligge der. Hun var dekket til av blod og falt inn og ut av bevissthet, hun kunne ikke engang snakke», sa Angela.

SHARE SHARE SHARE

Update for today, Abbie’s eyes are really bothering her, thought she may have an infection as they…

Publisert av Angela Jarvis Hughes Lørdag 8. oktober 2022

Angela kjørte datteren sin til Royal Hospital for Children hvor hun ble holdt i to dager. Abbie hadde et dypt kutt i hodet som måtte limes sammen og ble sittende igjen med smertefulle blåmerker over hodeskallen og ansiktet.
Legene som behandlet Abbie tilkalte politiet til sykehuset på grunn av alvorlighetsgraden av skadene hennes. Politiet i Skottland har nå bekreftet at en 13 år gammel jente er siktet i forbindelse med hendelsen. Hun skal møte i Glasgow Sheriff Court på et senere tidspunkt.


Siden mishandlingen har mamma Angela vært hjemme og tatt hånd om Abbie på heltid, hun beskriver hvordan hun nå er sin datters «livvakt».

- Annonse -

Så ufattelig trist, dette er virkelig ikke greit!

LES OGSÅ: Anita Hegerland deler ærlig beskjed før det nye året: «Dessverre…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -