Annonse

Den 98 år gamle bestemoren setter seg ned ved pianoet – Bare vent til hun begynner å spille!

Av

Når det gjelder aldring, så er det egentlig bare et tall.
Talentfulle eldre kan du finne hvor som helst, og om det er en bestemor på 86 år som driver med gymnastikk eller et 75 år gammelt par som danser swing, så gjør de ting som noen mennesker halvparten av deres alder ikke kan gjøre!
Da Josh Turner inviterte sin kones bestemor 98 år gamle Lois Cunningham, visste han at hun var ekstremt talentfull og han ville at hun skulle dele talentet sitt med publikum på Grand Ole Opry som er anerkjent scene som fokuserer på country, bluegrass og gospel i Nashville, Tennessee, USA.
Å spille på Grand Ole Opry er en drøm for enhver musiker, og for denne bedårende bestemoren gikk drømmen hennes i oppfyllelse.

Da Lois begynte å spille den eldgamle salmen “How Great Thou Art”, brøt publikum ut med applaus. Hendene til Cunningham gled over tangentene mens publikum hørte på ærefrykt, vel vitende om at de var vitne til et veldig spesielt øyeblikk.

Da Lois forestilling var over, fikk hun stående applaus mens hun vinket og blåste kyss til publikum.
Lois’s Opry-forestilling ble en av de mest populære videoene fra 2016.
Se Lois Cunningham spille en vakker gjengivelse av “How Great Thou Art” på Grand Old Opry her:
Se video her:

Så utrolig imponerende, dette var veldig bra! 
Spre et smil og litt godt humør i dag du også. LES OGSÅ: Bestemoren er 74 år og overrasker alle med sin kropp – Hun hylles av en hel verden!

Relaterte artikler