Annonse

Den 76 år gamle kvinnen er sliten etter en familietragedie – Etter en makeover er hun ikke til å kjenne igjen!

Av

Noen trosser sin alder og ser helt fantastisk ut, selv i 70- og 80 årene. Mange tror at dette skyldes gode gener, og andre mener det skyldes hvordan vi lever.

Det er et faktum at stress og foruroligende livserfaringer har en negativ innvirkning på personens fysiske utseende. Fra dype rynker, til ubehandlet hud, mister mange mennesker viljen til å ta vare på seg selv og ende opp med å se seg eldre enn de egentlig er.

Bilde: Youtube skjermbilde

Dette var tilfellet med den 76 år gamle kvinnen som ble kalt Phoebe. Hennes liv var fullt av utfordringer da hun måtte flytte fra hjemmet sitt, etter å ha hadde tilbrakt 41 år i sitt liv i Vermont.
Å håndtere denne drastiske forandringen var ikke lett for henne, hun begynte å føle seg dårlig og deprimert. Det påvirket ikke bare hennes utseende, men også hennes helse. Og ikke nok med det, hun var allerede langt nede, så skulle hun oppleve det største tapet en mor kan oppleve, sønnen hennes døde.
Så en dag var hun klar for en dramatisk forandring i sitt liv, hun bestemte seg for å gjøre noe som kunne endre den nedadgående spiralen hun var inne i, og hun bestemte seg for å starte hos frisøren, «The Makeover Guy».


Christopher Hopkins er kjent som The Makeover Guy fra opptredener på Oprah Winfrey Show og andre nasjonale fjernsynsprogrammer.

Christopher Hopkins mener at når kvinner blir eldre, blir de vakrere, men føler seg ofte mindre attraktive. Han er ute etter å forandre på det. I mer enn tjue år har han oppfordret kvinner som ofte føler at de har sittet i baksete til å komme ut av skyggene og tar forsetet.

Nå var det tid for Phoebe å komme ut av skallet og skinne.
Se den utrolig forvandlingen her:


For en utrolig forvandling, hun er virkelig ikke til å kjenne igjen! 
Gi en tommel opp hvis du syns hun ble flott etter den totale makeover! 

Del videre for å inspirere dine venner også. Det er aldri for sent å gjøre endringer med utseende!

LES OGSÅ: Bestemoren føler seg ikke så vakker lenger – Etter en makeover er hun ikke til å kjenne igjen!

 

Forsidebilde: Youtube skjermbilde

 

Relaterte artikler