Annonse

Den 6 år gamle jenta kjemper for livet på sykehuset – Etter å ha blitt utsatt klassekameratenes skrekkelig påfunn!

Av

Nå deler moren, Carrie Golledge, bilder av sin syke datter på Facebook, etter at hun har blitt utsatt for mobbing av klassekamerater.

I innlegget på Facebook, forteller moren hvordan datteren har hatt det; «hun kaster opp 20 ganger i timer, og hun gråter hele tiden», og hun har utviklet «alvorlig angst».

Som bildet viser, så kan man se at Sophia ikke har det bra, der hun ligger krøllet sammen i en sykehusseng.
Moren forteller at Sophia bare gråter når hun kommer hjem fra skolen, og hun får ikke sove om natten, og hun vet hun må på skolen neste dag igjen.

Hun har utviklet flere symptomer etter den stadige mobbingen på skolen.

«Hun hadde det så vondt, hun voldsomme smerter som gjorde at magen sa stopp. Hun fikk flere infeksjoner og kroppen hennes måtte virkelig kjempe. Hun har ligget på sykehuset flere ganger med høy feber, noe som legene har kjempet for å kontrollere», forteller Carrie Golledge til The Mirror.

Bilde: Facebook / Carrie Golledge

I følge moren har det vært spesielt en jente som drevet Sophia mot sammenbruddet. Hun forsøkte å kontrollere Sophia på en aggressiv måte, hva de skulle leke og hva hun skulle spise og hvem hun skulle være sammen med på skolen.
Alt stresset og uroen har gjort Sophia apatisk og hun har blitt helt handlingslammet.


Nå advarer moren mot mobbing og dette er hva hun skriver på Facebook:

«Det her er mitt barn, og hun har et så omtenksomt hjerte at hun ikke vil at noen andre skal havne i trøbbel, selv om hun selv føler seg dårlig…

«Det her er mitt barn som sluttet å spise, gråter seg i søvn, har angst og har det så vondt at hun kaster opp 20 ganger i timen på nettene…
«Det her er mitt barn, hvis beste venn har misbrukt henne emosjonelt så lenge at hun trodde det var normalt…
«Det her er mitt barn som har vært ut og inn av sykehuset så mange ganger, på grunn av at hun har vært syk og hatt angst…

 

Pixabay

«Det her er hva mitt barn har blitt utsatt for på sosiale medier av mobbernes foreldre, bare fordi hun har et så rent hjerte… Det her er mitt barn som når man tar opp problemene med skolen hennes får høre at «De er bare 6-åringer og de er som 6-åringer flest»…
«Det her er mitt barn som fikk vite av skolen hun gikk på at det var hun som burde skjemmes… Det her er mitt barn hvis skole mislyktes så totalt at vi var tvunget til å flytte henne til en annen skole..

«Dette er mitt barn som er en av de mange som gjennomgår dette… Dette er mitt barn hvis historie vris og manipuleres av de menneskene som var tiltenkt å beskytte henne på skolen…
«Dette er mitt barn som ikke vil at dette skal skje med noen andre. Så det her er mitt barns historie vi deler, men hun er en av mange… For mange!

Vær snill og hjelp oss med å dele hennes historie. La oss vise henne den støtten skolen hennes ikke kunne gi henne.

Etter at de flytte og Sophia begynte på ny skole har hun blomstret opp igjen og er en glad liten jente.
Men, det burde være unødvendig at en elev og hele familien blir tvunget til å flytte på grunn av enkeltelever som mobber, og at skolen ikke klarer å ta tak i mobbe problemene!

Opplever du mobbing, så si fra om dette snarest mulig, enten det gjelder deg eller andre!
Del videre for å fortelle alle at mobbing ikke er greit! 


LES OGSÅ: Johannes ble utsatt for grov mobbing  – Da gjorde hockey spilleren noe overraskende for han!

Relaterte artikler