Annonse

Den 6 år gamle gutten sier farvel til sin døende søster – Den hjerteskjærende grunnen rører oss til tårer!

Av

«En liten gutt skal ikke være nødt til å ta farvel med sin beste venn, lekekamerat og lillesøster!»
Det var meldingen Matt Sooter fra Arkansas la ut på Facebook tidligere denne måneden, sammen med et bilde av hans seks år gamle sønn som tok farvel med søsteren Addy Joy.

Bildet, og de hjerteskjærende ordene, resonerte til mennesker verden rundt etter fireåringens kamp mot en sjelden svulst kalt Diffuse Intrinsic Pontine Glioma, en svulst i sentralnervesystemet.
Matt, forklarte at symptomene hennes hadde “utviklet seg raskt” og at hun ikke spiste, hun klarte ikke å svelge og sov mesteparten av tiden.


«Mest sannsynlig har hun ikke mye tid igjen,» skrev han.
Og det fikk hun ikke, for bare timer senere la faren ut med et nytt innlegg på Facebook hvor han skrev:
«Alt skjedde så mye raskere enn vi forventet, men det i seg selv er en velsignelse fordi hun led så lite på slutten,» skrev han.

Bilde: Kilde

Da Addy døde, hadde bildet av broren Jackson som sa farvel til henne gått viralt. I et intervju med The Washington Post delte faren øyeblikkene både før og etter.
Faren fortale at Jackson visste om søsterens helsetilstand, og at hun kanskje ikke ville overleve. Han nektet å forlate hennes side den kvelden.
De to lekte og snakket helt til det var på tide å sove for natten.
Jackson sto helt inntil søsteren sin ved sengen, holdt hånden hennes og hvisket: «Jeg elsker deg.»
Minutter etter dette ble Addys pust og hjerterytme uregelmessig. Flere timer gikk og den lille jenta døde like etter klokken 1 lokal tid.

Tidlig morgen etter fortalte de til Jackson.
«Han sa:» Farvel, Sissy, » skrev faren i innlegget.
“Hun gikk fra dette livet til det neste akkurat som hun hadde levd: sta, men også fredfull, og omgitt av familie. Hun hadde ingen smerter på slutten» sto det.


Familien donerte Addys svulster, både hjerne og ryggrad, til vitenskapelig forskning i håp om å redde fremtidige barn fra en lignende skjebne.

Hvil i Fred Addy

LES OGSÅ: Ida (10) har fått kreft – Da gjør skoleklassen hennes noe utrolig for å støtte henne!

Relaterte artikler