19.9 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemHistorierDen 40 år gamle kvinnen er lei av tynt og slitt hår...

Den 40 år gamle kvinnen er lei av tynt og slitt hår – hun får en makeover som hun sent vil

- Annonse -

Dawn, en kvinne fra Seattle i USA, var lei av tynt og slitt hår og besluttet å gjøre en endring. Etter at hun fylte 40 år hadde håret tapt mye av sin glans og volum, ifølge henne selv.

Hun ville ha et mer raffinert utseende som ville passe mer til hennes nye karriere. Hun var nervøs i begynnelsen, men mot slutten var hun glad og takknemlig for resultatet.
For å gjøre den ønskede forandringen reiste hun til «The Makeover Guys» frisørsalong i jakten på å finne den perfekte frisyren for henne.

Youtube skjermdump
- Annonse -

Salongen er kjent for å tilby profesjonelle og personlige tjenester for å hjelpe kunder med å finne den perfekte frisyre som passer best akkurat for dem.
Når Dawn ankom salongen fikk hun hjelp av en av frisørene til å velge rett behandling for å gjenopprette glansen og volumet i håret.

«Jeg er så glad over det fantastiske resultatet, jeg føler meg som en helt ny person med min nye frisyre! Takk så mye til «The Makeover Guys» frisører for å hjelpe mig med å gjenopprette hårets glans og volum.» sier Dawn.
Med hjelp av profesjonelle frisører, som de på The Makeover Guys, kan man finne den perfekte frisyren og kjenne seg som en helt ny person.

Youtube skjermdump

Se video av Dawns fantastiske makeover her:

- Annonse -

Del gjerne videre slik at flere kan bli inspirert av hennes forvandling. 

LES OGSÅ: Maud Angelica Behn deler gladmelding som mange har ventet på: «Da er vi…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -