15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemFamilieDen 3 år gamle jenta fikk transplantasjon – bare dager senere oppsto...

Den 3 år gamle jenta fikk transplantasjon – bare dager senere oppsto det fatale!

- Annonse -

3 år gamle Porsha Williams, ble diagnostisert med akutt myeloid leukemi(blodkreft) i september 2021, og tilbrakte hver dag på Noah’s Ark Children’s Hospital i Cardiff siden.
Det var en kamp om livet og hun måtte gjennomgå vanskelige behandlinger i håp om å overvinne sykdommen. Foreldrene hennes bodde på det nærliggende Ronald McDonald-huset under hele sykehusoppholdet, og Porsha ble beskrevet som sykehusets og familiens store solstråle.

«Den jenta kjempet som ingen andre, hun kjempet mye mer enn jeg noen gang kunne klare», sa bestemoren Lynda ifølge Mirror.

Publisert av Lian Hopkins Mandag 15. august 2022

- Annonse -

I 2022 så det imidlertid ut som om familien hadde fått et lys i mørket da legene kunne utføre en benmargstransplantasjon.
Men dessverre viste prosedyren seg å være en fatal feil. Blodceller i den donerte benmargen angrep de andre cellene i kroppen, og skadelige celler spredte seg til indre organer og til slutt til lungene.

Legene prøvde å redde Porsha med en lungetransplantasjon, men 21. januar 2023 sovnet hun før operasjonen kunne gjennomføres.

THANKS Bethan Morgan MY FRIEND HARRI MAM FOR MY MAGAZINE XXXXX

Publisert av Lian Hopkins Tirsdag 11. oktober 2022

Historien om Porshas kamp mot sykdommen har fått mye oppmerksomhet over hele verden, spesielt i Storbritannia, og har ført til at tusenvis har sendt sine kondolanser til familien.
«Vi tok Porsha med hjem etter at hun døde, og hun vil ligge i åpen kiste i begravelsen som tradisjonen er. Folk burde se henne se så fredelig og vakker ut når hun ligger der akkurat som hun sover.
«Vi har fått så mange gaver og lykkeønskninger. Vi har en hage full av leker, et hus fullt av blomster. Vi er så takknemlige. Vi savner henne alle utrolig. Vi kommer aldri over dette – ikke engang om en million år».


- Annonse -

Porshas tragiske død har påminnet oss om at livet kan være urettferdig, men også om viktigheten av og nyte hver dag vi har med våre kjære.
Takk for alt du var her på jord, lille Porsha! Hvil i fred!

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

LES OGSÅ: Øyvind Sauviks «Vinni» deler trist beskjed etter de skiller lag: «det er trist…»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -