Annonse

Den 3 år gamle jenta dør i sin mors armer – Legene gjorde en hjerteskjærende feil!

Av

Aoife Flanagan-Gibb ble sendt til sykehus etter at hennes bekymrede mamma, la merke til en synlig svulst, og hun var kvalm og hadde smerter over hele kroppen.
Moren, Eilish Flanagan, tok Aoife med til legen 11 ganger på tre uker og fikk gjentatte ganger beskjed om at jenta hennes led av forstoppelse som var vanlig hos enkelte barn.

Bilde: Facebook kilde

Imidlertid hadde Aoife, faktisk en sjelden form for kreft i magen og døde fem dager etter at hun fikk diagnosen.
«Det var helt uventet, hun hadde en massiv hjertestans. Jeg holdt henne fordi jeg visste at noe var galt med henne. Hun døde i armene mine», sa Eilish til EssexLive.

«Så snart hun gikk bort og jeg var ute av sykehuset, visste jeg at det ikke kunne slutte der. Livet hennes på denne planeten, det kunne ikke bare være det. Vi trengte å gjøre noe for de andre barna», sa moren
Nå tar Eilish sikte på å kjempe en kamp i datterens navn, med sikte på å skape Storbritannias eneste veldedighetsorganisasjon for Germcelle kreft for å øke bevisstheten rundt sykdommen slik at flere barn kan få hjelp.
Aoife døde på sykehuset 7 juli.


Bilde: Facebook kilde

Etter alle artikler som har blitt skrevet om Aoife, og all støtte og positive tilbakemeldinger la Eilish ut dette innlegget på Facebook.

Bilde: Facebook kilde

«I morges våknet jeg til så mye støtte for Aoife og hennes historie, hennes vakre lille ansikt lyser så sterkt på en måte jeg aldri noen gang trodde jeg ville se, hjertesorg er komplett underdrivelse, men jeg er virkelig overveldet av all støtten.
Til hver og en av dere, takk.
Aoife – Jeg husker at jeg så «Coco» med deg, og vi elsket det. Jeg vil aldri slutte å snakke om deg min kjære, jeg elsker deg med hele meg. Du er min helt.
Love Mummy
Xxxxxxx»

 

Bilde: Facebook kilde

En sterk og rørende historie som virkelig setter ting i perspektiv!
Hvil i fred lille venn. Del videre denne artikkelen før å sende varme tanker til alle som kjemper kampen mot kreften!


LES OGSÅ: Fotografen tar dette bildet som avslører hva han gjør mot jenta!- Bildet deles nå i hele verden!

 

Relaterte artikler