Annonse

Den 2 år gamle trassige jenta nekter å følge sin pappa – Farens geniale løsning blir hyllet av en hel verden!

Av

Trassalderen kan være noe negativt, men den er en svært viktig del av barnets utvikling og man kan bare være stolt over å ha et viljesterkt barn, men ikke la det styre dere inn i atferdsmønstre som er uheldig for dere og barnet.
Barna må teste grenser for å finne sin plass i familien og for å utvikle sin indre stemme, den som skal fortelle barnet hva som er riktig og galt i samværet med andre mennesker. Husk også at stahet er en god egenskap for den som skal greie å hevde sine egne interesser her i verden.

Bilde: Youtube

Og dette var nok det 2 år gamle Juliette kanskje ville vise, en stahet og en vilje som selv pappa syntes ble for mye et øyeblikk.
Da pappa og Juliette ankom hjemmet sitt i Quebec i Canada, var det nok en sliten og trøtt jente som satt bak i bilen. Etter en lang dag i barnehagen og pappaen var nok noe sliten etter jobben, og da kan det gå som det gikk med pappa og Juliette.
Juliette var ikke enkel å ha med å gjøre, hun la seg rett ned på bakken og nektet å reise seg og hun ville ikke gå inn i huset.
Denne pappaen hadde nok opplevd hennes raserianfall tidligere, for han lar seg ikke affisere av hennes hysteriske anfall. Han beholder roen og er fast bestemt på hvordan dette skal løses, skriver amomama.

Mens dette utspiller seg foran huset står moren å filmer dette øyeblikket som nå har gått viralt til stor glede for mange.
Da Juliette nekter å reiser seg, tar pappaen saken i egne hender, eller i dette tilfellet Juliette, han løfter henne opp å bærer henne som det skulle være en handlepose og tar henne lett med seg inn, til stor glede for mammaen som filmer.


Se hele opptrinnet fra mammaens video her:

Del videre om du også fikk et stort smil rundt munnen av denne!

LES OGSÅ: Moren oppdager et sår på datterens bein – få dager senere blir såret svart og hun må på sykehuset!

Relaterte artikler