Annonse

Den 2 år gamle jenta blir tatt på fersk gjerning av sin mor – Bare vent på hennes fantastisk svar!

Av

En mor, Sarah, fra Florida i USA konfronterte sin 21 måneder gamle datter, Lilyana, da hun så hun rørte maten i hundeskålen.

Youtube

«Tok du maten til Jude(hunden)?» spør moren Lilyana
Lilyana vil ikke innrømme atferden sin og hun blånekter og sier, «Nei, jeg rørte ikke maten!» om og om igjen.
Faren til Lilyana, Tim, kommer ut fra kjøkkenet og begynner å spørre henne om hun har rørt hundematen, men hun holder seg fortsatt til det samme svaret. Hun innrømmer ikke noe!
Lilyana løper frem og tilbake mellom moren og faren, og nekter på at hun har gjort noe. Denne lille jenta er fast bestemt på å slippe unna med det, og det er virkelig gøy å se på!

Youtube

«Argumentasjonen startet før jeg gjorde oppvasken. Lilyana rørte nesten på en skarp kniv og faren hennes ba henne om ikke å røre, hun svarte at hun ikke hadde rørt kniven,» sier moren til Daily Mail.


«Da jeg var ferdig med oppvasken, hadde Lilyana gått bort til hundeskålen, hun løftet hånden og jeg spurte henne hvorfor hun hadde på seg hundemat, og da startet argumentene,» sier moren
Det er så morsomt å se Lilyana prøve å overbevise foreldrene sine om at de tar feil om det de så. Og hun er ganske så overbevisende, hun har IKKE rørt hundematen!

Se og hør det morsomme øyeblikket her:

Del gjerne videre dette herlige øyeblikket med dine venner. 

LES OGSÅ: Publikum blir stumme av begeistring –  Da den lille jenta synger  «O helga natt»!


Relaterte artikler