Annonse

Den 17 år gamle jenta har 4 barn og blir gravid på nytt – Legene fryser til is da de ser på ultralyden!

Av

Dette er historien om en sterk og ung kvinne, Pamela Villarruel(17) fra den argentinske byen. Leonessom, som fikk 7 barn da hun var 17 år.
Denne argentinske tenåringen er bare ett eksempel på mange tilfeller som oppstår i hele Latin-Amerika.
Pamela fikk sin første baby da hun var 14 år, med en mye eldre mann som forlot henne.
Faren tok ikke noe ansvar for å være far, og Pamela ble tvunget til å oppdra barnet sitt med moren og besteforeldrene som hjalp til, ifølge The Times.

Youtube

Ett år etter hennes første forhold, ble Pamela gravid igjen. Men denne gangen var overraskelsen hennes enda større, for hun fikk trillinger!
Bare 15 år gammel og allerede mamma til 4 barn, og barnas fedre nekter å påta seg farsansvaret.

Youtube

Så to år senere går hun inn i et nytt forhold, og hun blir gravid for tredje gang.
Og nok en overraskelse, hun fikk trillinger igjen! Og nok en gang ville ikke faren ha noe med dem å gjøre. Familien hennes hadde nå 7 babyer å passe på.


Det er over ti år siden hun fikk sitt første barn, og på den tiden var historien hennes veldig kjent. Mange mennesker ba regjeringen om å dømme fedrene til disse barna for pedofili eller i det minste for å få dem til å hjelpe familien på noen måte de kunne.

Youtube

Familien får ikke hjelp av myndighetene og har lite ressurser, så nå ønsker de hjelp slik at Pamela kan få en operasjon som forhindrer flere svangerskap.

Hva syns du om dette? Del gjerne din mening i kommentarfeltet. LES OGSÅ: Kvinnen er gravid i 8. måned da mannen forlater henne: Hun får seg et sjokk da hun åpner komfyren hjemme!

Relaterte artikler