Annonse

Den 17 år gamle autisten dør etter å ha blitt truffet av toget – Da finner familien en film som avslører det grusomme!

Av

Familien til den 17 år gamle Joey Langford fra England, en tenåring som tok sitt eget liv ved å kaste seg foran et tog i fart, fant plutselig en video han hadde spilt inn til sin familie for å si farvel til de.

Ifølge The Daily Mirror hadde Joey høyt fungerende autisme, og han hadde bestemt seg for å ende livet for å komme bort fra mobbing og ekskludering.

Dagen da Joey bestemte seg for å ende sitt liv hadde han ringt til en venninne for å fortelle at han ikke ønsket å leve lengre, og at alt han ønsket var at hun skulle få et lykkelig liv. Ifølge The Mirror hadde Joey spilt inn en fem minutter lang video der han deklarerte hvorfor han ville ende livet sitt.


Bilde: Joe Langford Tribute Page

I tillegg til høyt fungerende autisme hadde også Joey fått dysleksi, en diagnose han hadde fra tidlig alder. Joey var allikevel svært skoleflink og fikk bare gode karakterer. Han hadde deriblant toppkarakterer i blant annet matte, fysikk og kjemi.

Til tross for dette ble Joey plukket ut av mobbere på skolen for å være rar, og en taper ifølge hans mor. Han var en ensom gutt som ble mye plaget på skolen. De få vennene som Joey hadde hatt, byttet klasse eller sluttet på skolen eller begynte på en annen skole.

Bilde: Joe Langford Tribute Page

Joey hadde også en jobb på Costa cofee som han mistet. Ifølge hans mor var dette bare «toppen av kransekaka for Joey» og det gikk svært inn på han, i tillegg til alt det andre Joey opplevde på skolen. Han slet med tanker om at han hadde en uviss fremtid i møte.


Den lokale piloten Richard Wooley var det eneste vitnet på at Joey kastet seg foran toget i fart ca kl. 0910 på morgenen den 18. mars. Piloten forklarte at han så en mann som løp mot tog- overgangen på venstre side av toget mens det kom mot han i stor fart. Piloten så vekk da han forsto at toget kom til å kjøre over gutten. Han forsto med engang at gutten hadde gjort dette med vilje.

Bilde: Joe Langford Tribute Page

De på stedet fortalte i retten at det ikke var noe noen kunne ha gjort annerledes. Joey døde omgående, og det var ingen mulighet for livreddende behandling.

Hvil i fred, Joey Langford

Del videre denne sterke og rørende historien for å vise hva mobbing kan føre til! 
Vis din avsky mot mobbing! 

LES OGSÅ: 10 åringen prøvde å ta livet sitt etter hun ble mobbet –  Feiret bursdagen på sykehuset!

Relaterte artikler